|
|
#1 | |||
![]() |
Estaş orjinal parça ve yedek parça olarak 850′den fazla degişik otomotiv motoru için eksantrik mili üretmekte olup, ayrıca yarı işlenmiş veya işlenmemiş döküm taslak eksantrik milleri de sunmaktadır.
Olarak Firmanın Tanıtılmış Firma Estaş Eksantrik San.ve Tic. A.Ş. - Anasayfa http://www.estascamshafts.co.uk/Default.aspx buda msn den timudan geldi Alttaki link de ise firmanın ürettiği performans milleri listesi ektedir. İncelemenize sunuyorum duyan bilen takan kullanan olduysa yorumlarını yazsın bizlerde öğrenelim. Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: performansurunlistesi.xls Garanti Alıcı Listesi 1 Sıfırıncı Murat 2 Boosted Pug Mengü __________________________________ Techturkey Fan. Son Düzenleyen 3rk4n; 26-01-2011 23:17. |
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Fiesta Sport MK5
|
bizim araçlara uygun 279-279 derecelisi var..ne kadar kaliteli acaba..
__________________________________ Zihin fukara olursa, fikir ukala olur.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: '74 Camaro, Turbo Brabus
|
referansları gayet sağlam markalar olduğuna göre bence gayet kalitelidir. ki zaten zamanında yurt dışında satılan egzantriklerin Türkiyeden yapılıp gittiği ile ilgili bir konuda vardı.
__________________________________ 74 model sehpa... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
|
vay vay vay
2005 yılında bizzat iş için bir makina kurulumu için estaşa gitmiştim, sivasa yer gök ekzantirik kaynıyor, benim arabaya göre exantirik varmı yokmu diye sormuştum yoktu, hatta direk yurtdışına çalışıyorlardı. Modifiye üzerine çalışmaları yoktu. Çok büyük bir yer ve teknolojileri gayet ileri, öyle kıytırık birşey gelmesin aklınıza, leblebi gibi çok CNC var içerde. Ben olsam hemen alırdım . sayfa gene UK ile bitiyor ? tr içi satış varmı göremedim ben. __________________________________ |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
parca yurtdışına veya talep eden firmaya gittikten sonra ısıl işleme alınıyor diye biliyorum parcayı bitmiş şekilde teslim ediyorlarmı.?
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
oem e çalıştığına göre bitmiş şekilde üretiyordur.. ısıl işlem ve taşlamasını da yapıyordur yani..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
saxoya takmıstık estaş egz yıl 2005te çok iyiydi 157hp alınmıstı dynoda
opel astralar içinde vardı,onuda taktık tofaşlar için dogan slx... alınırmı dersen alınır... __________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
ısıl işlem olmadan exantrik ne işe yarar ? vardır elbette yoksa exantrik biter heralde 2 haftada
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bitmiş şekilde ise görüşülebilir tabi toplu alımda ancak satış söz konusu olur diye tahmin ediyorum.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]() |
valla pt52 ayarında egz. varsa alınabılır hocam
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: YJ GTI
|
Aynen ya bende istiyorum. Alinicaksa listeye benide ekleyin.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
yok artık 20v 4ageye yerli üretim parça , ağlamak istoyruuumm
__________________________________ Parça beklemek kaderim... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]() |
Pt 52 ayarında olandan fıyatı makulse bende ıstıyorum acaba fıyatı nedır? LİFT degerlerı aynımı?
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
işte budur helal olsun
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: ....
|
kullandık kullanıyoruz:]]
alınır alınır gözünüz arkada kalmasın adamlar her markaya üretiyor bunu |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
Nerden satın aldınız ? Fiyatlar ne alemdeydi ? __________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ....
|
sfi a takanları biliyorum
ben kendi iş yerimizde rs i rekt. ederken oradan istemiştik orj. ile aynı fiyatlara derceli komik rakamlara gelmişti ve diğer dereceliler de çok uygundu... direk fabrikadan 3 yıl önce alınmıştı, ama isim ne dersen hatırlamam
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |