|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım
yaş 29 liseden beri bi hayalim var ve bunu gerçekleştirmeye hazırım 92 model bi honda crx aldım yapmak istediğim şu eski motoru komple söküp sıfır vtec motor yerleştirmek istiyorum sizden tavsiye bekliyorum 1.6 mı yoksa 1.8 vtec mi takmalıyım ve bu bana kaça patlar sanayiye gitmeden önce yorumlarınızı almak istedim teşekkürler ve bu motoru nasıl güçlendirebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
|
|||
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Önce motoru bulucaksın sonra swap işlemleri için biraz ugrasıcaksın bunlar ilk akla gelenler daha detaylı bilgileri swaplayan arkadaslar söyleyebilir..
Bu arada hosgeldınız
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
motoru bulmak sorun değil yetkili servis japonyaya sipariş vericek sizden istediğim tavsiye 1.6 mı 1.8 mi bi sene içinde turboda taktırıcam o yüzden soruyorum hangisinden daha çok verim alabilirim pek motor bilgim yok yanlış bişi yapmak istemiyorum tabi bu arada performans hava filtresi chip ve egzoz sistemide yaptırıcam
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
yani crx e hakkettiğini vermek niyetindeyim
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
bi crxin hakkı d16
b16 b18c yada k20 filan olucaksa ef kasa olmalı bence
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
|
bişi anlamadım
hayalim vtec oturtmaktı crx üstüne ben bunu biliyom sadece dediğim gibi turbo ve diğer motor modifikasyonlarıda yapıcam bunun için yaklaşık 65000 tl biriktirdim yani bi arabaya bu kadar para döküceğine git sıfır al diceksiniz ama napıyım takıntı
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: CR-X
|
integra type r motoru getittir b18c....onu koydurt en verimli motor benim bildiğim kadarıyla crx e yakışan....
örnek olarak video :YouTube - CRX B18c6 with Buddyclub Spec II __________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
woww muhteşem bi videoydu peki param yetermi bu motora kabaca bi bilginiz varmı fiyatıyla ilgili
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: CR-X
|
2.el motora 7 lira 10 lira arası fiyat istiyorlar .....biraz araştırırsan bi ustalara sorarsanız size iyi bilgi verirler...
__________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
65000 biriktirdim diyorsun 6 tane alırsın o motordan, yanına honda birde ASIAN MOTOR verir
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
k20
....................... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ===k20===
|
madem boyle nıyetın vardı gecen gazıantepte b16 motorlu crx 10 mılyara satıldı keşeke onu alsaydın
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Misafir
|
sanırım b18c alıcam yarın sabah ilk işim yetkili bayiye gidicem 2. el motor değilde sıfır motor istiyorum ben k 20 de olabilir duruma göre bakıcam dış modifiye içinde biraz param kalsın ama b18c nn sesi süperdi
çok teşekkürler en kısa zamanda yaptığım değişiklerin foto ve videolarını paylaşıcam saolun
|
|
|
|
#14 |
|
Misafir
|
peki ruhsata yeni motoru işletirken bi sorun çıkarmı
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: crx
|
ruhsata b18 i veya k20yi işletemezsin eyer işletip kullanıcam diyorsan b16 alman gerekiyor yeni yasada motor hacmi büyütmek yok en son ben motoru ruhsata işletirken böyleydi ama yinede trafik tescil şubesinden bilgi al
__________________________________ LaZ RaMo
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Kadett
|
Neden illaki swap uygulaması ? Kendi motorunu tamamıyla masaya yatırıp güzelcene bir rektifiye sonrası turbo alt yapısı ile birlikte yeniden toplar turbolarsınız ki yapılmış bir çok örneği olduğunu düşünüyorum bu şekilde hem işletme derdiniz sıkıntınız olmaz hemde daha ucuza gelir kanımca.Böyle bir araç yeterince tatmin eder herhalde.
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: crx
|
__________________________________ LaZ RaMo
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
![]() o parayla ne çok iş yaptın sen ,6500 ün birimi yuro cinsinden mi
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:01 ::::

yaş 29 liseden beri bi hayalim var ve bunu gerçekleştirmeye hazırım 92 model bi honda crx aldım yapmak istediğim şu eski motoru komple söküp sıfır vtec motor yerleştirmek istiyorum sizden tavsiye bekliyorum 1.6 mı yoksa 1.8 vtec mi takmalıyım ve bu bana kaça patlar sanayiye gitmeden önce yorumlarınızı almak istedim teşekkürler ve bu motoru nasıl güçlendirebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler