|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Audi A4 ( B5 ) 1.8T ( AEB )
|
selam
kazali 2008 model bir Grande punto aldim, ön konsoldaki airbaglar acikti. konsolla birlikte airbaglari de degistirdim, ama takometrenin ekraninda airbag hatasi veriyor. sorum: 1- airbag beyni ve sensörünü yani ikisinide degistirmem gereklimi ? 2- airbag begni arizali ise tamiri mümkünmü? mümkünse sitede yapabilen varmi ? 3- airbagler yerine direnc takildigini biliyorum ama sensör icin de ayni sey yapilablirmi ? 4- bazi araclarda motor beyninden airbaglerin iptal oldugunu biliyorum ( immo iptali gibi ), Grande punto icinde gecerlimi ? tesekkürler... __________________________________ Batuhan M. Ince Son Düzenleyen semihx; 24-01-2011 11:47. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
airbag beyninde su an acık odlugunu belirten bir kod var. ya yenisini alacaksın, yada o beyne içindeki yazılımın eskisi yuklenecek.. bunu yapmak kolay biçok beyin tamircisi yapabiliyor bunu.. ama airbag yerine sensor takmayı etik bulmuyorum bence yapmamalsın!
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
ön tamponda bulunan sensör icin direnc kullanilabilyiormu dige sordum, en azindan sensör alana kadar idare etsin. bu süre zarfindan araci zaten kendim kullanicam. sorun olucak olursa direnc konusunda PM de alabilirim. __________________________________ Batuhan M. Ince Son Düzenleyen semihx; 24-01-2011 11:48. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
yokmu airbag beyninden anliyan birileri?
__________________________________ Batuhan M. Ince |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
direnc degerini bilmiyorum fakat cok pahalı değil sensorleri..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |