|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
arkadaşlar sabah akşam farketmeksizin aracı çalıştırmakt problem yaşıyorum marşa basıyorum hıffffff dıye bı ses cıkıyr ve calısmıyor 10 kez denıyorum anca oda alırsa çalışıyor ....yanı basıyrm hıfff deyıp kalıyr sonra ac kapa yapıyrum benzın pompası sesı geldıkten sonra yıne basıyrum hıfff dıyor sorun mars motorundamı dınamosundamı????
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yok
|
marş otomatiği olabilir....
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: .
|
Marş otomatiği olabilir, akün zayıf olabilir.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: d16 automatic
|
mars komurude olabilir akuden olsa hic calismaz
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
kömürler olabilir akü cıt eder kalır cevirmez baska bişey yapmaz..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
büyük bir ihtimal marş otomatiğinde sorun var elektrikçine bir baktır
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
akuyle alakalı degıl cunku kontak acıyr tum gostergeler calısyr..marş otomatıgı mi??? elektrıkcıyemı gotureyım tamırcıyemı
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
elektrikciye
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
konuya atlamak istiyorum, yolda seyir ederken araç bir anda durdu, daha sonrada marş yemedi. yolda giderken bir anda herşey söndü, 4 saate yakındır marşa basıyorum sadece o marşa basarkenki sesi veriyor araba çalışmıyor.. neden olabilir?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
yagmurlu havadami
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
aracın bobinleri gitmiş olabilir ama bence ateşlemeyle ilgili bir problem var ateşleme sisteminin komple bakılması gerekiyor
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
düne kadar sorun yoktu ya... bi anda olur mu bu böyle:s birde yolda giderken yaptı bunu:s:s
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
malsef elektrik tesisatı önceden haber vermeksizin süprizler yapabiliyor benimde başıma gelmişti böle giderken tık diye hersey susuyor.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
marş kömürü neoluyr)
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
marsin icerisindeki kollektorun ust kismindaki bakir kisma surterek calisan dikdortgen seklinde arkasinda yumsak bakir kablo olan zimbirti
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
kardesım benım marsla ılgılı olabılır ama bıyandan bıa rkdas volandanda olur dedı ama cok önemsemedım
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
volant olsa disli siyirma sesi gelir kotu bir ses
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: VW Bora
|
marşın üzerinde otomatik vardır sanayi dilinde marşın taşşağı derler senin kömürler falan sağlam ama marş otomatinin ya kablo temassızlığı yada bobininde bi sıkıntı var yani elektrikçi marşı sökecek yapacak takacak vurdur arabayı git sanayiye (manuel ise)
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |