|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
Arkadaşlar son zamanda arabam çok yakmaya başladı yada az yakıyordu normal seviyeye geldi... Aramızda çok tofaş kullanan daha öncesinde tofaş serilerini kullanmış üstünde ihtisas yapmış arkadaşlar olması nedeniyle size soruyorum tofaşda yakıtı nasıl düşürürüz yada nereden yakıt ortalamam artar standart buji filtre yağ değişimi olayı dışında,
aracım kilometrede ortalama 290-300 krş arası yakıyor sıkıntı bendemi,havanın soğuk olmasındamı yoksa gelen zamlardanmı? Şuan tofaş kullananlar aşşa yukarı yakıtlarını paylaşırsa sevinirim... Edit: LPG\'li kullanımda olan yakıttır. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. Son Düzenleyen SekoLive; 27-01-2011 10:43. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Jetta Tsi
|
33 kuruşa çıktı kışın. Lpg şamandırasını yeniledim kaçakları giderdim bakalım tekrar test edeceğim. ama yazın 20 kuruştu arttı resmen
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Lpg taktır daha uygun olur
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
onur acaba benim araçdada mı kaçak var bide oraya el atıyım bi çakmakla gezdiriyim şamandıranın sağına soluna
![]() lpgciye götüreyim haftaya, haklısın ibOoOo +rep başkan ![]() araba tüplü halde bu şekilde benzinde kullansam ne yakıcak merak ediyorm __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
benzinde denedim 80 km çeyrek depo
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
seko lpg nin lt'si istanbulda ne kadar?
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
supap ayarlarına da baktırın bence
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
abi bu aralar indirme bindirme oldugundan fiyat 2.25-2.30 arası gidip geliyor sanrım şuan 2.25
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Kaçak kontrolu yap iyi bak şayine abi
supap ayarini yaptir gerci hemen bozuluyorda yakıtta fark eder cok kacıklık varsa
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: yok
|
Kardesim bi gaz ayarına baktır derim
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
gaz ayarına baktırdım aslında kısıkda kullanıyorm gaz beyni falanda yeni değiştim çözemiyorm noldugunu en son kaçak varmı ona bakıcam sanırm...
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
lpg li araçlar kışın fazla yakar ama ayrın bozuk olabilir iyi bir ustaya gidersen oayar yapmadan önce bakar söyler sana ne yapman gerektiğini düzelt gel der.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Belki gaz ayarn bozlms olablir 220 230 cvari yakmasi grekior 1.4 te 1.6 da
![]() Edit: gaz ayari disinda bir fikrim yok |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Polo-Meggy
|
babamda şikayet ediyodu şahinin cok yaktığından bu sıralar toplu eylem yapıyo şahinler heralde
gaz ayarı yaptır derim ben
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Fiat Idea
|
lpg'yi 2,25'ten hesaplayınca 30 kuruş yakması normal,
tofaş motoru şehiriçi kullanımda 10lt/100km üzerinde benzin yakar, benim tipo 11lt benzin yakardı. lpg de yaklaşık 12-13 lt yaksa, havalar soğuk bir de onu eklersek 14lt lpg yakması olağan bir durum. tipo'mu ekimde sattım, lpg 1,8 TL iken, şehirdışı 20 kuruş yakardım ... bence yakıt tüketimin normal, dikkatli kullanım ve iyi bir bakımla zorlasan, çatlasa patlasa 25kuruşun altına indiremezsin. |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
kaçtır alıyorm 30 liraya net 100 gidiyorm geçen aldıgımda 78 gittim bu sefer aldım yine 84 oldu 100 vurucak gibi muhtemelen 78 gittiğimde banada havalı gaz sattılar... schpruat haklı olabilirsin dilerim durum böyledir. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |