|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 220-221
|
Arkadaşıma ait 98 model GSI sorunsuz bir şekilde giderken araç düz yolda stop etmiş daha sonra çalıştırmış 100 metre sonra benzin almak için benziliğe yanaşmış benzin aldıktan sonra araç çalışmamış kenara kadar iteklemişler. Araç başına gittiğimizde komple benzin boşalttığını gördük bir baktık açık hava filtresinden bildiğin musluk şeklinde benzini akıtıyor
Daha sonra detaylı incelediğimizde üst kapağın komple benzin dolduğuna, pistonlar, gaz kelebeği, filtre hatta yağa kadar karışmış benzin. Bunun sebebi nedir hiç başına gelen oldu mu böyle bir cenabetlik
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
Son Düzenleyen CasabLanca; 28-01-2011 22:29. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Eray Su boşaltanı gördüm ama benzini ilk defa duyuyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
bizde aynen öyle
kimle konuşsak dumur oldu imkansız diyorlar ![]() GM'e mail atacam gelip arabayı alıp müzeye koysunlar
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
sanırım benzin regulatoru patlamıs ve benzin pompası butun benzini vakum hortumudnan emmeye basmıs...
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: evo6 tm crx
|
ilk defa duydum böyle bir olay
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ağzıdan s.çmaya yaklamış araç istekli
geçmiş olsun.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
bir de yazmayı unutmuşum ; araç çalışmazken abs lambalarını felan yaktı kontak üstünde olmadığı halde arabada elektrik vardı hala. vitesi geriye takınca söndürdü. çok garip şeyler yaptı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
olmaz olmaz demeyin işte oldu
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
bu kadar aksiliğin insan eliyle olma ihtimali yok.Ben olsam ayaklarım vura vura kaçardım.Kesin cin girmiş filtreden içeri.
Son Düzenleyen Ahmet Saraçoğlu; 29-01-2011 11:41. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: evo6 tm crx
|
tech bağlayın bakalım ne çıkıcak merak ettim
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: En iyi yerli 89.2.0 taunus-94 kartal s -Mz ETZ 251(sold)
|
aynısını yazmak geçti aklımdan bi hocaya baktırın cin kaçmış falan yazcaktım ![]() ![]()
__________________________________ Teknosay teknik servis hizmetleri Para sayma ve evrak imha makinalari türkiye distribitörü.. http://www.teknosay.com/
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
regülatör uf olmuş >: )
__________________________________ R-Turbo C20LET GT3076R F28 FWD |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
regülatörde sıkıntı yok
hem regülatörde olsa enjektörler işemeyi keserdi __________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Tekrarlarsa haber ver 2dk ya ordayım benzin çekiyim
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: W124 300E
|
Aynı sorunu birebir bende yaşamıştım regulator dağıtıcı enjektör ne varsa değiştim olmadı,yok üst kadak yok segman dediler o şekilde sattım gitti artık ne oldu bilmiyorum.
__________________________________ ....... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 3+1
|
olum o corsa nın içine bişi kaçmış.
__________________________________ MERCEDES bile namaz kılmıyo, RENAULT CLİO |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:02 ::::

Daha sonra detaylı incelediğimizde üst kapağın komple benzin dolduğuna, pistonlar, gaz kelebeği, filtre hatta yağa kadar karışmış benzin. Bunun sebebi nedir hiç başına gelen oldu mu böyle bir cenabetlik