|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MK3 Astra GSi & W124 Mercedes-Benz
|
Aracımın o2 sensörünü değiştirmek istiyorum, wideband almakta var aklımda. Şöyle birşey duydum;
Innovate wideband taktığımda o2 sensörü kullanmama gerek kalmazmış, wideband sensörü ile kalibre edebilirmişim. Stock beyinle o2 sensörü kullanmadan sadece wideband sensörü kullanmam mümkün mü? __________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport Son Düzenleyen EMG; 25-03-2011 13:21. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Jetta MK6
|
Optionally, the YELLOW (Analog out 1) and/or BROWN (Analog out 2) can be connected
to the analog inputs of other devices such as data loggers, ECUs, or gauges. If either one or both of these wires are not being used isolate and tape the wire(s) out of the way. The default analog outputs are as follows: Analog output one is 1.1V = 14 AFR and .1V = 15 AFR. This is a simulated narrowband signal. Analog output two is setup as 0V = 7.35 AFR and 5V = 22.39 AFR. Note: The LC-1’s heater ground and system ground wires should share the same grounding location of the analog input’s ground. Refer to chapter 2.2 for recommended wiring schematics. yani diyorki olur
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
![]()
|
Olmazsa sensörü g.tüne sokarım ama
Hadi alak 2 tane
__________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: HPF Z4M
|
Hangi tip ecu ya oldugu yazmiyor.. sonradan takilan beyin olabilir..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Bana da mantıken öyle geliyor açıkçası o yüzden açtım konuyu
__________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Evt hatta şöyle bile yapabiliyorsun. Aracında 2 tane oksijen sensörü var ve kat iptali yakınca ışık yakıyosa bu wideband sensörünü sen ikinci O2 sensörü yerine takıyosun. PC den programlıyosun aradaki ofseti sen içeride kadranda wideband üstünde gerçek AFR yi görürsen o diğer O2 çıkışını kandırarak beyinin arıza yakmasınıda engelleyebiliyorsun. Ben sırf göstergesi çirkin diye AEM aldım.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 | |
![]()
|
duruma göre hiç ebay falan uğraşmayıp tr'den aem de alabilirim eğer öyle bir imkan yoksa __________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
Benim derdim eğer böyle bi imkan varsa bidaha o2 sensörüne para vermemek
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
![]() + XD-16 diye bir göstergesi var bakmanı tavsiye ederim ------ @EMG The default analog outputs are as follows: Analog output one is 1.1V = 14 AFR and .1V = 15 AFR. This is a simulated narrowband signal. bak burda söylüyor. analog çıkış 1 simule edilmiş narrowband sinyali. bu olduktan sonra ister ecuya tak ister g*tüne sok
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#11 |
|
TechTurkey
|
innovate nin sarı kablosu lambda sim çıkışıdır
yani onu aracın kendi beynine lambda girişine takabilirsin ben öyle yapmıştım, arabanın orjinal kendi lambdası eskiyip bozulunca innonun lambda çıkışını kullandım __________________________________ |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Tamamdır o zaman bizzat kullananda olduguna göre innovite alabiliriz. Teşekkürler
|
|
|
|
|
#13 |
|
EcuFast
Otomobil: Günlük f430-Haftasonu 106 vts =p
|
Satılık innovate sıfır LC-1
__________________________________ ECU FAST |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Kafama takılan bir soru daha gelsin
oem o2 sensörünü iptal edip innovite bağlayınca yol bilgisayarındaki yakıt tüketim bilgileri doğru göstercek mi yoksa iptal mi olcak __________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
oksijen sensörü ile yakıt tüketim bilgisinin ne alakası var yaw?
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
|
|