|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
Üst kapak açılıp ekzantirik mili değişicek bunun ilgili usta varmıdır işin ehli biraz kıl bi adamım
kime gidebilirim ??
|
|||
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: E21 325 TURBO
|
6.sanayide benimde gittigim guzel bir tamirci var..adi serkan 0537 657 72 14...bertan verdi nuamrani de her sekilde yardimci olur..
__________________________________ nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
avs nin yanındaki serkan mı... 3 . sanayi de varmı bildiğin bertan... 6. sanayi ters kalıyor biraz 3. sanayide parça sıkıntısı çekmiceğimi düşünüyorum..
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Bertanın dediği o evet. Playboy serkan
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
ters kalmasa gitmek isterim tanıdığım insan ama mesafe kurtarmıyor...
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: B18c Swap EK (4dr) - Fd2 TypeR - e60m5 :) Mesela yani
|
3.sanayıde Mt servıs var
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
bornovada m power ve pro olması lazım
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Tartışmaya araştırmaya hiç gerek yok
3.Sanayi Sitesinde Ya ///MT Tansel usta yada bi arka sokağında Kardeşler Oto Sedat ve Sercan usta |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#9 |
|
Misafir
|
Tansel ustayı duymuştum fiyatları nasıldır bilgin varmıdır yoksada mühim değil gidip görmekte fayda var dediğim gibi kıl bi adamım
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
araç nedir
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
ata sanayide laz mehmet var.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Misafir
|
e21 istediğim motoru bulamadım pekte içime sinmedi sinenlerde uçuk fiyatlar şimdilik yaptırıp yazında başka motor takarım artık ekzantirik ters dönmesinden dolayı patlatma yapıyor o değişicek ayrıca tamire girmişken görsel olarakta biraz uğraşmak istiyorum eksoz sistemi zayıf oda yapılcak kaportayada giricek 1-2 yeri yapılcak arka cam fitili sorunlu o yapılcak cam otomatikleri tazelencek iç döşemelerede biraz dokunmak istiyorum vs vs
|
|
|
|
#13 |
![]() |
tansel usta fiyatlarda üzmez işçiliği ve titizliği meşurdur.Siteden bi kaç üye devamlı zaten oraya gidiyor.Sana her tülü konua yardımcı olur.Personelide kendiside 10 üzerinden 10
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 207 rc
|
mega servis serafettin usta cınarlıda dırek almanyadan parcada getırıyor fiyat konusunda yardımcı olur
__________________________________ ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|