|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: honda eg jdm
|
slm arkadaşalr bir arkadaşımda 95 astra gsı var doch motor var motoruna yuklenmek istiyorum sadece dıştan arkadaşım bana sormadan birsey yapmış kendımız araba chiplenırken bulduk maslakta performans tunınte erol abi makınayı chiplıyor 400-500 tl civarı bir memla ödiyecegiz bana biraz fazla gibi geldi sizede sormak istedim
araç chipten önce dynoda 150 hp verdi. power cap filtre borusu acık hava filtresi ısı yalıtımı bu malzeme nasıl monte edilir sensörleri nasıl bagları alumınyum boruya hedears chip okudugm bazı yazılarda egr iptalı duydum nekadar etkisi vardır artısı etkısı nedir??? bu konuda nereye tavsiye edersınız malzemleri nerden bulabiliriz gsı lar yardımcı olursanız çok sevinirim. __________________________________ PİYAN GARAJ ANTALYA HONDA POWER |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Custom yazılım olacaksa fiyat makul.. Ama hazır eprom takılacaksa gereksiz max 100-150 liraya chipleri var...
__________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
custum degil erol abi kendı tecrübelerine dayanaraktan hazırladıgı bir chip daah önce gsıda tecrubesi olan birisi kendı dedigine göre
__________________________________ PİYAN GARAJ ANTALYA HONDA POWER |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Konuyu Cenker okuyo o da yazar gerçi, chipe o kadar para yazık olur ama yinede arkadaşın yaptığı işe emeğe saygım var karar senin..
Power cap hazırda varsa takın ama yoksa 45lik dirsekten bile flanş kesilerek yapılır .aman aman bi parça değil... __________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Astra GSi16v
|
astra da ne kadar chip yaparsanız yapın eğer ileri gitcekseniz motorda kesinlikle beyin almanız lazım , piyasada güzel chipler var hazır olarak ve 5 te 1 fiyatına geçici olarak kullanılabilir
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: KADETT GSİ-ASTRA GSİ-KADETT SR
|
Kardeşimize pm attım kanka.elimden gelen yardımı bilgiyi paylasırım.bende dün power cap koydum ve memnunum.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
artık yapcak bişey yok arkadaşım bana sormadan yapmış bunu bende anlamadım sonra baktık chiplenıyor makına adamla konuştum wideband olmadan afrleri görmeden nasıl olcak bu oda aracın stock gsı oldugu için benım kendı hazırladıgım programdan yapıcam dedı sayet motor içi olsaydı ozaman yolda ayarlıyacaktım daha önce 2 astra yükledım tecrüleri varmış
suan yapcak bişey yok chiplerlerse yarın vericez ama digerleri için yardımınız lazım __________________________________ PİYAN GARAJ ANTALYA HONDA POWER |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
her arabanın kondisyonu aynı olmaz ki bence :s illa afr aynı çıkacak diye de bişey yok
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Önce chip sonra yükleme olacak herhalde,
Ben bi reçete yazayım ![]() *276derece Estaş egzantrik *Ayarlı kasnaklar *İnce Conta *60mm egsoz *port polish *Büyük flap gaz kelebeği *F16 CR kısa şanzıman __________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
suan yapılan chip göte giren şemsiye yapcak bişey yok olcak okadar __________________________________ PİYAN GARAJ ANTALYA HONDA POWER |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
o zaman adam şimdi yapmasın bunları takınca yapsın yada wideband bulun adam gibi ayar yapsın 400-500 tl az rakam değil sonuçta
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: KADETT GSİ-ASTRA GSİ-KADETT SR
|
![]() 278 ve 286 dereceli egzantrik sıfır power cap lexmaul emme ayarlı kasnak f16 4 ileri sanzıman ![]() geri kalanlarda yapılr
Son Düzenleyen isotta; 09-02-2011 07:19. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: evo6 tm crx
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
var suan yapılıyor ve civiclerde oem beyınleri chiplenebiliyor honda da cem taşçı bu işi yapıyor
__________________________________ PİYAN GARAJ ANTALYA HONDA POWER |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
astra gsi a 500TL ye chip ile bir ilki gerçekleştiriyorsunuz diyebilirim
![]() Lexmaul emme monifoldu takmayın da ne takarsanız takın arabaya (: __________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
valla girdi biri kere bana giren yok arkadaş azıcık ucundan gırdı ben kendısınıde söyledım bunu yaptırmalayım dıye. ztn söyle bişey var chip ı yazdı beyne takılcak tum seylerı yaptı ondan sonra küçük entegreye yazdıgı programı yukledi ama çalışmadı araba bir sorun vardı bugun halledebilirse iyi olur halledemezse biz kurtuluruz __________________________________ PİYAN GARAJ ANTALYA HONDA POWER |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
Lexmaul'un Stock bir GSI'a + verdiği bir GSI görmedim ben şahsen.
Lexmaul dan verim almak için sıkıştırma, headers, egzoz ve "BEYİN" gibi atraksiyonların da olmasının gerektiğini düşünüyorum şahsen... he SES istiyorsa, dadından yenmez. he ama ses için o para verilir mi ? (: __________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |