|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MK4GTI212
|
arkadaşlar dün akşam aracımı park ettim hiç bir sıkıntı yoktu uzun yol yaptığım için yaklaşık 5-6 dakikada aracı rolantide bıraktım
fakat daha 3dakka önce araca bindiğimde ekranda STOP! KÜHLMITTEL PRÜFEN - BETRİEBS ANLEITUNG diye bi arıza belirdi nedir ne değildir bilmiyorum daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varsa yardımılarını bekliyorum (araç golf4 gti) |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Y-Clio 1.5 dci
|
Kühlmittel Prüfen (Betriebsanleitung) = Soğutma Suyunu Kontrol Ediniz demek. Soğutma suyu tam ise soğutma suyu kabının sensörü arızalı ve ECU'ya hata kodu gönderiyor, daha sonra da bu kod ECU'dan siliniyor veya sistemde bir eksik olmadığı diğer sensörlerden de tespit edilince düzeltiliyor. Her halükârda RADYATÖR sistemini baştan sona kadar kontrol ederdim; sensörlerin fişlerini, suyun seviyesini, herhangi bir yerde sızıntı veya terlemeyi incelerdim.
Son Düzenleyen alphine; 20-02-2011 14:20. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: MK4GTI212
|
teşekkür ederim bilgi için
motor suyu eksilmiş spook(alper) arkadaşımın yardımıyla hallettim motor suyu dibini görmüş artık sıtınkı kalmadı |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Bence neden dibini gördüğü konusuna da dikkat edin.
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|