|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Mini CooperS(r53 perting)-Polo Gti Revo
|
Araca açık filtre alıcam yanlız giriş kaç mm hiç bir fikrim yok
araç : 2.0 xs ve 1.6 xs 2 tane alıcaz.bilen arkadaşlar yazarsa minnettar kalıcaz saygılar.
__________________________________ Dönüp Bakma Arkana Ve Sakın Unutma Krallar Önden Gider.... Yüce F.U |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
koca forum kimse bilmiyomu yoksa üşeniyomu
bekliyorum beyler ayıptır
__________________________________ Dönüp Bakma Arkana Ve Sakın Unutma Krallar Önden Gider.... Yüce F.U |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Peugeot 307 XSI
|
76 77 mm olabilir tam birşey diyemicem fakat kit şeklinde almadğınız sürece yazın güç kaybı yaşarsınız.Kit olarak da simotanın güzel kitleri var hem 1.6 hem 2.0 için bakabilirsiniz
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
![]()
|
simota kitlere bakıyorum ancak yani degermi o paraya bilemiyorum kulanan arkadaş varmı bu carbon simota kitlerden acaba ve yani artısı ne olur 3-4 hp olurmu teşekkür ederim barış cevabın için
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Peugeot 307 XSI
|
Sanmam 3-4 hp çok zor.İyi soğuk alırsa ses güzelleşir birazda belki canlanma söz konusu ama dediğim gibi sıcak çekmicek.Fiyatları biraz pahalı evet.Kullanan varsa yardımcı olur ,,rica ederim ne demek
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
2.0 den çıkan ses inanılmaz, pipercross uç ile custom bir intake güzel olacaktır
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: gti
|
hazır filtre kitlerine para vermenizi önermiyorum bende 206 gti sahibiyim yakın zamanda fikrimi açıklıcam zaten bence az sabredin sizde filtre almakta içinize sinmesi için söylüyorum
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
şahsen 3-4 hp nin imkansız olduğunu soyleyebilirim , ancak son devirlerde biraz rahatlar kısaca kit olmadıkca tek artısı ses olur..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
ses konusuna gelince de 307nin 1.6 ları anormal ses veriyor eskiden ondan vardı bende. ama 2.0 puglar da ses onun kdr ii deil pek tatmin etmiyor
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
YouTube - 307 & Yed air filter sound al bu 1.6 307 çocuklugumun videosu o zmn kit mit yoktu piyasada anca böle yapıorduk. bide 2.0 motorunkini koyycam gece
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:08 ::::

araç : 2.0 xs ve 1.6 xs 2 tane alıcaz.bilen arkadaşlar yazarsa minnettar kalıcaz saygılar.

bekliyorum beyler ayıptır