|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Leon Cupra
|
arkadaşlar 2009 leon cupra yağ değişitiricez.Serviste 5-30 koymuşlardı.biz 10-60 mı koysak yoksa 5-30 la devam mı etsek karar veremedik.sizin tavsiyeniz nedir
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: G Sex R 1K
|
Aldigimdan beridir Castrol 10-60 Edge kullaniyorum memnunum.
Yetkili servisteki ustada 5-30 yerine 10-60 oneriyor fakat yetkilinin elinde 10-60 yok. 5-30 da eksiltme yapiyor.. Arac eger garantideyse yag ile ilgili olusucak problemlerden oturu kagit imzalatip garantiden cikariyorlar bilgin olsun. __________________________________ GrandSporteXperimentalRacing
..whatever your right wrist and right foot can control ! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
araç garantide ancak dışardan alıp 10-60 koysak serviste anlaşılır mı pek sanmıyorum ama
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
10.000 km de bir yetkili servise girip degismen gerekenleri degismezsende garanti disi kaliyor ancak soyle bir cilginlik yapabilirsin serviste 5-30 yagini koydurur ondan sonra baska bir yetkili olmayan ozel serviste bosaltip orda 10-60 koyarsan garanti disi kalmaz.. Obur turlu Dogus zaten araci garanti disi birakmak icin yer ariyor eminimki en ufak bir sorunda siz yagi kafaniza gore koymusunuz ondan olmus dicektir.. __________________________________ GrandSporteXperimentalRacing
..whatever your right wrist and right foot can control ! Son Düzenleyen Jam da Joker; 25-02-2011 23:56. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
Nacizane onerim, aracınız standart ise 5w-30 da devam edin garanti bitene kadar, eksiltirsede eklersiniz
Doğuş bu sağı solu belli olmaz
__________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
bişey daha sorayım.araç 17.000 de buji olarak orjinal mi yoksa başka bi markamı kullanıyorsunuz.bujilerimide değiştireyim bari
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Ben 3 takim NGK BKR7EIX kullandim tabi ozamanlar arabanin orjinal bujisi 6 sogukluktaydi simdi onlarda Oem bujileri 7 yaptilar. Henuz denemedim ama kullanan arkadaslarim memnun. Ben suan BKR8EIX kullaniyorum benim icin iyi fakat aracin stock ise servisteki bujiyi yada NGK BKR7EIX kullanabilirsin.
__________________________________ GrandSporteXperimentalRacing
..whatever your right wrist and right foot can control ! |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
araç stock ben o zman şimdilk bujide serviste değiştireyim.cevaplarınız için teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |