|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Kadett
|
Başlıkta da yazdığım gibi 15/40 yarı sentetik yağ varmı ? Varsa tavsiyeniz ne olur ?
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
neden yarı sentetik :S ?
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Tam sentetikler çok ince oluyor-muş benim motor onu yakar-mış buradaki ustaların yalancısıyım valla
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Yağların viskosite değerleri boşuna mı yapılmış acaba yüksek viskositeli sentetik yağ da kullanabilirsin ancak fiyat açısından bakınca tabii ki tercih senindir ![]() __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Ben bu yağlardan pek çakmıyorum bana yardımcı olabilirmisin yavuz mesela benim motora uygun tam sentetik yağ ne önerirsin ?
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|