|
|
#1 | |||
![]() |
2008 grande punto normalde kumandadan kapilari kapatma tusuna basili tuttugun zaman camlarin kapanmasi gerekyor ama kapanmiyor bunun sıfırlama gibi bişeyi olmasi gerekiyor duymustum bi yerden ama hatirlamiyorum tam nasil oluyor bilgisi olan varsa yardim eder mi ?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Bilen yok mu ya
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: evo6 tm crx
|
vw gurubunda var ama punto yı bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
daha önceden var sonradan kaldırmıyorsa yazılımla ilgilidir bence
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
servise uğra bence, açarlar pc den. muhtemelen bakım esnasında yazılım güncelleştirmesiyle kapatmışlardır özelliği
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Daha onceden varmiydi bilmiyorum ama 2006 modellerinde bile vardi arac sahibinin 2 tane cocuğu varmiş kapilari falan cocuk kilidi yapmişlar belki iptal ettirmiş olabilirler cocuklar oynarken acarlar vs diye
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Punto varken cok arastırmıstım aracım dynamic paketti servis emotion paketlerde oldugunu soylemıstı.
Son Düzenleyen rcpyldz; 03-03-2011 20:12. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
donanıma göre değişiyor diye biliyorum.servise gelen puntoları deniyorum.daha kapatan olmadı...
mesela cam tavanlı, digital klimalı "dynamic" modelimiz var.ama arka camları manuel...herşeyi koymuşsun arka camlarıda otomatik yap mübarek... ben daha çözemedim FIAT' ı |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Grande Punto M.jet - '12
|
Ahahah
Aynen şu arka cam olayına kıl oluyorum kerameti kaç para arkadaş 70 model mercedeste 4 cam otomatik koltuk ısıtmalı Sanki onları koysalar ölürler Konuya açıklık getireyim dynamic modelinde o dediğin olay var mesela camlar açık diyelim kapıyı kilitleme tuşuna basılı tuttuğunda camları kapatıyor Ben ilk başta öyle bi özellik olduğunu okudum kitapçıkta sonra yarım saat bastım tuşa kapının önünde Baktım birşey yok söve söve bi hal olmuştum sonra öğrendim öyle olduğunu
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
kontak takılı ve marşa hazır konumdayken sürücü tarafından camları tamamen indirin ve sonra aynı anda düğmeleri cam kapanıncaya kadar çekili tutun. cam kapandıktan sonrada bi 10-15 sn tutun bakalım nolucak.
camları böyle programlanıyor genelde Fiatların ![]() bravo da arka cam inmiyordu kumandadan bu şekilde düzeltmiştim. __________________________________ [D]evil of [S]treet 3 ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
?
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Ben cok uğraştim ama servis bile yok dedi kitapcıklarda var olarak yaziyor.
Eğer bi cözümü varsa pm falan atin satmadan şu keyfi bi yaşamak isterim eski fiorinoda bile vardi bunda olmamasina cok sinir oldum |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Nemo HDI (TİPSİZ)
|
abı kumanda da kılıtleme tusuna bıraz uzun bas on camların hareket ettıgını goruceksın cunku bu ıslem fıorıno bıpper nemo larda mevcut ama senn aracta neden yok anlamadım acıkcası
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Kardesim cok denedim ama olmuyo bi resetleme vs bisey mi var acaba yada yeniden kodlama falan
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
sonra camları açtım çıkardım anahtarı basılı tuttum kapama tuşuna anahtardan yok bana mısın demedi tuş göçtü neredeyse olmadı ama
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 09 Leon Cupra , F10 520d diesel
|
Abim şimdi camı mı kaldı kapanmadık ?
__________________________________ PSN: ERBAYY Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız ![]() |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
Kiminin ki geç geliyomuş abi
|
|
|
|