|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 106 GTİ
|
Arkadaşlar merhabalar ;
Benim sorunum araç sabah ilk rolantide çalışması esnasında 2 veya 3 dk aradan sonra rolanti düşüyo ve benzin bitecek veya stop edecek gibi kısa süreli sorun yaşıyorum gaza bastığım anda problem gidiyor sorun neye bağlı olduğunu bilen veya yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden tşk ederim. İyi formlar... |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
![]() Aynı sorun bendede var saxolu arkadaslarımdada var rolantı dalgalanıyor bız tamamen havalara bagladık + bu olay arabayı sıkıstırıncada devam edıyormu mesela bız top speed yapıyoruz ısıklarda durdukmu aynı durum yıne tekrarlıyor fazla kafaya takılıcak birşey degil diye düşünüyorum daha bilgili arkadaslar birazdan yanıtlarlar.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Hoşbulduk kusura bakmayın ben Kayseriden Burhan ;
Aracı sıkıştırma esnasında problem yok... İlk çalışma esnasında problem yaşıyorum. 30 sn gibi kısa zaman sonra problemim gidiyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: '07 207 GT & '11 CORSA D
|
rolanti motoru,map sensörü olabilir...
__________________________________ BAŞTAŞ PERFORMANCE |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
Aynısı bendede oluyor bugün yaptırmayı düşünüyorum çözebilirsek cevabı yazarım
__________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Boğaz klebeği kirlenmiş olabilir söküp balata spreyi yada wd40 la güzelce temizlendikten sonra muhtemelen düzelecektir....
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: garaj 106 gti,günlük skoda favorit
|
ahh ahh bu sorun başımızın belası.oksijen sensörü olabilir rölanti motoru olabilir gaz kelebeği pis olabilir.ben hepsini değiştirdim ama rölanti sorunu hala devam ediyor.
__________________________________ Erkay Peugeot Siz Arena'da Galibiyeti Kutlarsiniz, Biz Kadiköy'de ŞAMPİYONLUGU! |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
bendede vardıı alla sukur cözdum oncelikle acık hava filtresi kendi dusuncem kullanmuorum gaz kelebegini temizle ve gaz kelebegine baglı rolenti sensöru var onuda temizleyebilirsin
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Büyük ihtimal oksıjen sensöründen
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
ilginize tşk ederim arkadaşlar tanıdık sanayii arkadaşa gösterttim balata spreyi ile hava filtresini temizledik fakat sizlerinde bahsettiği gibi sorun oksijen sensörü temizlendi sıkıntı giderildi gibi iyi formlar arkadaşlar...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |