|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşıma akrabasından Rover 200 Vi kaldı. Araçla bir süre ben ilgileneceğim.
Bu araç sahibi olanlar var mıdır.? Bu aracın kronik sorunları var mıdır ? Bu araca ne gibi modifikasyonlar yapılabilir, parça servis sorunlarını halleden yetkili olan bir servis var mıdır ? Bu araçla ilgili düşüncelerinizi ve fikirlerinizi alabilir miyim ? tesekkurler __________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
cok guzel araba benim bildigim gideride iyidir gule gule kullanın..
216si vardı bizde direksiyondan ses geliyordu ta yıllar once 1000 tl sıkısmıstı
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
piyasada hep dedikodusu geçer araç ingiltere şartlarına göre üretildiği için sıcak ülkelerde conta yakar diye ama bi ara benimde yedek parça sıkıntısı çekmeyecek olsam o fiyata tercih edeceğim tek araba olurdu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
bedava fiyatları şimdi sahibindene baktım..
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ben bildim bileli roverların parça sıkıntısı var denir?
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: honda eg jdm
|
roverlerin nerden parça sıkıntısı olsunki çogu parçası hondanın parçasıyla aynı oldugu için yürüründe olsun başka yerlerinde sıkıntı olmuyor.
__________________________________ PİYAN GARAJ ANTALYA HONDA POWER |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Leon 1.6
|
200lerde parça sorunsa 220 turbolar ne yapsın
![]() yok arkadaşım parça sıkıntısımı kaldı ya kaçıncı yüzyıldayız internet denen bi alet var ha belki şahin gibi heryerde yoktur ama satan yerler bellidir hiç olmadı netten istersin 1 günde kargo ile gelir adresine şahin parasına lüks araç daha ne olsun |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
yıllar once arkadasımda vardı. yururu gayet guzeldi. 100binde motor biter diye diye 95binde sattırdılar cocuga arabayı
__________________________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene ! |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Uno
|
bir arkadaşım bitanesinin motorunu kırmıştı yanlış vites atıp, sadece parçalara 13.5 milyar demişti servis. ona da "bulursak" demişti. 2006 senesinde.
__________________________________ peynir spec |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Parçası bulunmayan rover görmedim henüz
![]() 220 TC aracımdan 2 gün içerisinde tüm parçalarını temin ederek 1 adet daha toparlayabilirim Saygılar. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: sr20det s13,5//speedy_Honda CRX//205 GTİ/57 Chevrolet Bel_air/75 Ford Mercury Monarch..
|
valla bizdede 216si var bizde hiç parça sıkıntısı çekmedik denilenler hep hurafe hatta oho o parçada bulunmuyodur dediğim parçaları bulduk
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: loading..
|
sene 2011 dünyanın neresinde olursanız olun her aracın parçaları illaki temin edilir birşekilde
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
doğrudur parçalar bulunuyor.. araç bi arkadaşımın.
aks kafaları fren disk ve balataları filan bulundu takıldı.. bakalım bulamadıgım bişi olursa yardım isteyebilirim
__________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: megane 1.6 16v
|
hemen hemen her sanayide kıyıda köşede yatan bi rover görebilirsin parça üretimi olmadığı için ben problemli arabalar olarak biliyorum
__________________________________ Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder.. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Toyota Corolla
|
vi zevkli araç kullandım koltukları birazcık basit sadece
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Tomcat Rover 220 turbo, 2011 Lancer
|
Parça üretimi hiçbirzaman bitmez. İngilterede doğan şahin gibi bu roverlar... Gir Ebay.co.uk'a en çok yedek parçası olan 4. marka Rover ... |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: 1997 alfa romeo 145 cloverleaf
|
Hayırlısı olsun kazasız belasız binsin. Günümüzde de parça derdi kaldıysa artık
__________________________________ coure sportivo... |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: megane 1.6 16v
|
arkadaşlar ingiltereden getirtirsiniz tabi fakat en ufak bi parçaya parça parası kadar kargo ödersiniz tabi buda gümrükde takıldığını da üstüne ekleyin oldukça maliyetli bu arada bizdede cabriosu var uzak değilim bu arabalara izmirde ben sana kolaylıkla parça bulurum diyen arkadaşları bekliyorum yanıma bizde öğrenelim
__________________________________ Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder.. |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: GC8 STİ & FORESTER XT & ROVER 220 TC & ASCONA 400
|
![]() Roverların hiç bir parça sıkıntısı yok hatta ve hatta parçalarda çoğu markadan ucuzdur (bmw,opel.vw vs.) |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |