|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi 307 lerde otomatik triptonik vites olayı nasıldır sorunlumu yakıt ne yakar vites geçişleri nasıldır 100.000 üzerinde aldığımız bir araçta problem yaşarmıyız deneyimi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Yokmu bilen
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Peugeot BVA...
|
Geçmişi belirli bir araç alman menfaatine olacaktır, bakımları düzgün yapılmış çok sıkıştırılmamış bir araçta en fazla rutin olarak selonoid valfler sıkıntı çıkarabilir, onların değişimi de pek sıkıntı değil. Arkadaşların dediği gibi tüketim manuellere göe biraz fazla olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar ne kadar yakar bunlar manuelleri 8 lt falan yakıyor bildiğim kadarıyla
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
ş.içi 9-10 lt yakarsın otomatikte
ayrıca anket yapılsa lpg.ye de en uyumsuz motor seçilir ![]() arkadaşımda triptronik vardı çok uğraştırdı şanzıman, yakıttan bıktı lpg taktırdı motor iyice saçmaladı. __________________________________ History; 96 corolla 1.6gli 114hp+ 98 civic 1.6ies 120hp+ 00 civic 1.4is 90hp+ 07 focus 1.6tdci 109hp... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: gti
|
yok abi o arabanı sanzımanı kadr saglam bi sanzıman görmedim. 04 model vardı bende 40 binde aldım 110da arabayı bitirdim 3 silindir dam akıtır halde şase yamuk sattım arabanın basına gelmeyen kalmadı ama sanzımanın maşallahı vardı ben bozamadıysam kimsede bozulmaz 4 ileri ama yınede ii gidiodu
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: gti
|
yakıt olarak normal göz korkutacak bişey yok ben yıne düşünüorum 1.6 tptrnc bnznli koyarım tüpümüde beleş beleş gezerim öğrenciyken her gun 100 km yol yapıodum benzinle
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
ben de 2006 da 2004 307 sw 1,6 tiptronik vardı şehir içi o zmanın parası ile 50 kuruş yakıyordu çok hesapladım kimse yanlış dmesin ve arabam 60000 km civarındaydı baktırdım ettırdım baska bınenlere sordum sıkıntısız ve normalının bu oldugunu soyledıler bende 6-7 ay kadar kullanıp sattım. Ayrıca şanzuman arızası muhtemel arabalardan biri benimki silkelemeye şaşırmaya başlamıştı bile 307 fıyatına gore konforlu ve guvenlı bı arabadır ama otomatıgınden uzak durmanı tavsıye ederım aynı zmanda lpg için prof bi uyglamacı bulman lazım
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Wagoon :)
|
bu 307de boyle sorun varsa ayni sorun 407dede olabilitesi yuksek yani ? 2004 ile 2006 arasinda kasa farki var. acaba motor ve sanzuman farkliliklarida olabilirmi ? hani seklini duzeltmisken birde su sorunlara el atalim yeni versiyon yukleyelim falan demis olabilirlermi acaba ?
__________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |