|
|
#1 | |||
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]() |
Arkadaslar arabayı yenı aldıgımda sanroof kolunu cevırmem yetiyodu yukarı kalkıp gerıye gıdıyodu bıgun hızlıca cevırdım acılmadı elleittirip yukarı ıttırıp sonra cevırıyorum kolu artık bunun çözümü varmıdır ne olmus olabılır hangı parca degısmesı gerek?
Son Düzenleyen cliver; 05-04-2011 14:27. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
Hocam suç sende değil, türkçe öğretmeninde
__________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() |
anlatamadım kendımı çok çırpındım yukarı kalkmasını saglıyan bı mekanızma var sanırım o görevini yerıne getırmedıgı ıcın elımle desteklıyorum önceden sadece kolu cevırınce hem yukarı kalkıp hemde herı gıdıyordu çünkü
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ilk sahibi TEYZEDEN SAXO VTS (Sold)
|
ben seni çok iyi anladım kardeşim bu bahsettiğin olay 106 ve saxoların en büyük hastalıgı..bu zamana kadar gödüğüm saxo ve 106 ların %90'ında o problem var..
__________________________________ TU5J4/L3 'cüyüz dedeeeeeee
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
![]() |
ne guzel yoktu benım arabamda bi gün aceleyle cıktım ve araba calıstıktan sonra (atlı kovalıyor ya arkadan)hızlıca cevırdım sıkıstı o gün bu gündür öyle çözümü yokmu bu durumun?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: TE 106 , GS 444, VTEC II :)
|
dostum o kadar 106 bindim hiç birinin sunrrofu kendiliğinden açılmadı
hepsine bi parmak atıodum yani sorun yokk )
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 03:35 ::::

anlatamadım kendımı çok çırpındım yukarı kalkmasını saglıyan bı mekanızma var sanırım o görevini yerıne getırmedıgı ıcın elımle desteklıyorum önceden sadece kolu cevırınce hem yukarı kalkıp hemde herı gıdıyordu çünkü

)