|
|
#1 | |||
![]() |
Merhaba,
1,4 hdi c2 var..Arda ile turbo buyutup yazılım yapıcaz fakat dowmpipe konusunda kararsız kaldık.. Dowm pipe ve duz borumu? +/- Sadece Duz borumu? +/- Yaptırır isem ne gıbı avantaj ve dezvantaj olur kullanan arkadaslar mutlaka yaptır cok degısme oldu dıyen varmı.. yaklasık malıyetı 350 tl gibi rakamlara oluyor ust ve alt devırlerde nasıl olur aracın performansı.. Daha once hıc dowmpipe li bır arac ne benzınlı nede dızel olarak surdum yardımlarınıza ıhtıyacım var tşk.. __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Bu konuyu takip ediyorum Bende merak ediyorum sadece downpipenin fAydasini ses degisiyormu ne oluyor vs vs bu arada dizel bolumune tasinsa ii olcaktir
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
ben aracımda down pipe kullanıyorum, ses direk 2katına çıkıyor
![]() Performans olarak ise üst devirlerin daha canlı olduğunu düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
Ust devırlerde rahatlatmak amaclı faydalımıs 4-5 bg getırısı varmıs dıye duydum yuksek hızda sabıt gıtmek ıcın gerekli imiş
__________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
maliyet ne olmustu size kesın yaptırmalısın dıyormusn? __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
gerci senn aracin hacmi kucuk sende sikinti olmaz sanirimSabit hizda gitmek icin neden dolayi gerekli acaba.bide bu downpipe dedikleri kati iptal edip oraya farkli boru dimi? |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 |
![]() |
KAT dan kurtulmadıgın sürece eksoz ne ise yarıcak ki ?
KAT ın da içini boşaltma hatası yapma sakın.. sok koy kenara adam gibi bi downpipe tak.. kromdan polish borularla 1. kalite DP 300-350 tl bugun.. yok gorunmuyor zaten std eksoz borusu olsun dersen 200 e de hallederim.. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: dci
|
dp'de rahatlayacak ama takip eden yollarda daralacak bir sistem verimli olmaz diye düşünüyorum
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#11 | |
![]() |
birde bu aracta ıntercooler yok borula olucak uzuycagı ıcın lag olur dıyorlar onu ne dersın? __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Turbo sonrası düz boru ile KAT iptali en azından altları oldurmeden üstleri canlandırır.. KAT sonrası düz boru altlardan biraz götürür..
Turbo ile motor arasındaki basınc borularının hacmi ne kadar artarsa turbo gecikmesi o kadar artar.. bunun önüne VNT turbo kullanılarak geçilebilir sadece.. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: chipli :combo 1,3 cdti, ford fusion 1.4 tdci oda chipli :)
|
konuya bak çok iyi bir konu
__________________________________ GOT DİESEL&TORK |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Clio'S
|