|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: honda civic vtı
|
Arkadaşlar aracım arada sırada arıza ışığı yakıyordu... akşam üzeri rolantide çalışırken yağ kapağını açtım benzin attığını gördüm dışarıya yağ çubuğunu çıkardım yağa benzin karışmış yoğun bir benzin kokusu vardı... yarın ustaya götürcem bu nasıl bir sorun olabilir... ustaya kadar 20 km falan gitcem br zararı dokunurmu...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: i olmayanun bu forumda ne işi var ???
|
conta yanmış olabilirmi
__________________________________ Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ: Son Düzenleyen maskaran; 27-04-2011 20:58. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
komik olan ne bende anlamadım adamı canı yanmış arabasında sorun var gülüyor arkadaş.geçmiş olsun
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
arada sırada arıza ışığı yaktığında servise gittiniz mi hiç ?
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
Yağı benzıne karıştırması ilginc yag ıle su karışşa oke dıyecem ama farklı bı durum var sende benzın hattı ıle yagın aynı yerden gıttı bı bolum yok. bence çekıcı ıle tamırcıne gotur aracı yuruterek goturme buyuk problemler cıkabılır. __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: EK4 VTi SEDAN Sİ JAZZ ES
|
cok küçük bi sorun bile olsa sonuçta yağa benzin karışmış hiç oynatma direk cekici veya cek ama entersan baya yağa benzin karışması
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
ustaya gittim evet araç zaten kıbrısta şu an öyle ahım şahım bi ustada yok hani aracın motoru baştan aşağı yeni yapıldı 5.000 kim falan oldu... vuruntu sensörünün arıza verdiğini söylediler gerçi onu da ddeğiştirdim ama ...
acaba diyorum enjektörlerden işeme mi yapıo sipopların üzerine enjektörlerin contalar mı eskidi o gelio aklıma şu an ... çekici bulmam da baya zor ama bakalım artık. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
valla mertcanın dediği gibi bende hiç duymadım yağa benzin karışması, benzine yağı çok duydukta...
çekici bulamazsan bir araba çekemez mi senin arabayı ? yağa benzin karışıyorsa çalıştırmamak daha mantıklı arabayı sonuçta yağlama düzgün olamayacağından zarar verebilir motora __________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
bakalım nasıl yapıcaz o işler biraz zor oluyor burda da ... yavaş yavaş gitcem hiç olmadı.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |