|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: CUPRA R
|
arkadaşlar n75 falfini iptal edip benim kontürolünü yapabileceğim bir çözüm biliyormusunuz
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Evet, iptal edip MBC (Manuel boost controller) takabilirsiniz, ancak basınç eğriniz biraz daha peak li olur...
yada EBC takabilirsiniz... (elektronic boost controller) __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: R Line..
|
MBC olarak ucuz çin malı ürünlerini düşünme basınc tutamıyorlar. Forge, hallman pro, turbosmart gibi markaları öneririm.
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
![]()
|
n75 falf elektronik olan değilmi nasıl direk iptal edicem omu
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Bende ibiza cupra vardı 1.8T baya bi uğraşmıştım.araçta yazılım yoksa Boost cont la boost açsanda benzin yetmediğinden korumaya alıyo.Bu bahsettiğim n75 valve iptal falan etmeden yapmıştım.n75 valve ı iptal etmenin doğru olcağına inanmıyorum.Neden J serisi n75 valve takmıyosun.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
arkadaşlar aracımda yazılım var sorun düz yolda basıncı 1.2 de tutamamam 1 bara düşüp sabit kalıyor
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Eğer sadece ufak bi miktar basınç açmak ise en sağlıklısı N75 + MBC birlikte kullanmak olacaktır..
N75 in basınç gelen hattına MBC yi takarak çok sağlıklı olarak basınç açabilirsiniz.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
n75 i çıkarıp boruları birbirine direk bağlasam nasıl olur bu arada bugün arıza lambam yandı vag ciğazını takıp baktım hava basıncı dengesiz yazıyordu n75 bozuk olabilirmi arızayı sildim
Son Düzenleyen osman 1.8t; 14-05-2011 02:53. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
MBC 50-150tl arası değişiyor, bağlantısı gayet basit sadece ufak bi parça boru gerekli, yada orjinal boruyu kesersiniz ama gerek yok..
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
bana çok yakınsın yarın boştayım görüşebilirmiyiz tel alabilirmiyim
|