|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Megane III Coupe
|
Arkadaşlar yakın bir arkadaşım 2011 Model Mini Cooper S almaya karar verdi gibi..
Fakat kafasında bazı sorular var bende çok fazla bilgim olmadığı için bilen arkadaşlardan yardım istiyim dedim ![]() Donanım olarak full araç olacak fakat kafasında bazı sorular var işte.. -Kesin şu donanımı al veya şuna gerek yok dediğiniz bir donanım var mı ? -Araba tiptronic olacak.. Egsoz,chip vs.. gibi işlemler rahat uygulanabilir mi ? -Son olarak en çok korkutan şey yakıt tüketimi ? Çünkü arkadaş ayda 1000 km rahat yapıyor.. Arabayı çokta sakin kullanan bir arkadaş değil Ortalama yakıt tüketimi ne olur sizce ??Bunun dışında aracın dezavantajları veya avantajları şunlar diyebilceğiniz şeyler varsa yardımcı olursanız süper olur ![]() Karar verirsek işi bitirmeyi düşünüyoruz çünkü.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
Cam tavan ve bi-xenon olmazsa olmaz, gerisi pek de muhim degil
![]() Dedigin ufak modifiyeler sorunsuz yapilir Surekli seri kullanimda 11-12 litre civari yakar, max 15 olur sehir icinde Dezavantaj arkaya in-bin zor oluyor, bagaj cok buyuk degil. Kalabalik kullanimlar icin gecerli bunlar tabi, baska dezavantaji yok bence |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
![]() |
eğer gazlıycaksa cam tavan çok ağır. bence olmazsa olmaz harman kardon bi-xenon
![]() dezavantajları için tarık'a +1 __________________________________ '06 Mini Cooper S |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 | |
![]()
|
Peki normal kullanımda 8-9 litrelere düşebilir miyiz ? Mesela senin ortalama kaç
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Mini GP - BMW E93 320d - Yamaha R6
|
çok fazla yakmaz 8-9lt civarında olur tüketimi otomatik viteslilerin tabi sakin sürerken..
xenon - kol dayama - mini connected - arka park sensörü - yarı deri koltuk - 17" siyah web spoke jant benim aklıma gelen opsiyonlar cam tavan ben şahsen almam minide ses yapabiliyo ![]() renk olarakta british racing green tavanda siyah alıcak olsam tercihim olurdu
__________________________________ PSN: ZGRERN www.MINIciyiz.biz
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#6 | ||
![]()
Otomobil: E92 3.20cd
|
Bilgisayar başında olmadığımdan iLkay'dan konu açmasını rica etmiştim.Allah izin verirse CooperS düşünüyorum.Yanıtlarınız için çok teşekkürler..
Aracı az mı kullanıyosun yoksa benzin fiyatları yüzünden sakin kullanmaya çalışıyorum mu diyosun ? ![]() Geçen Avcılar Borusan'la konuştum.Ellerindeki hazır araçlardan gittikde Pepper'da xenon yokmuş o yüzden Chili baktık.Bi tane dolu beğendim.Dediğin opsiyonlardan Mini connected yok.Tam olarak ne işe yarıyo acaba ? |
||
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 320cd M
|
Orjınal ses sıstemıde guzel bende harman kardon yok ama memnunum.olmazsa olmaz olarakta sunroof ve xenon farlar şart.kumaşta olsa olur koltuklar.kol dayama olsa ıyı olurda olmazsada olur
yakıt olarak sıkıntı olmaz ben ayda 1000km den daha fazla yol yapıyorum.ayda 2 depo yakıt işimi goruyor.fakat benım arac 2006 manuel vıtes mını cooper.otomatık cooper s te bıraz daha fazla olucaktır.Ayrıca turuncu gıbı bı renk cıkarmıslar yenılerınde o super bence o olsun
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 | ||
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
Karisik kullanirim, sehiricinde sakin gitmeye kasmam 3binde vites atarim, patir patir gezerim Eger cook sakin kullanirsan sadece sehiricinde (50kmh civari hizlari gecmedigin sartlar) 10 litre gibi, uzun yolda 120 sabit 7 yakar, minimum 5.5 litre. Kasmadan ama gazlamadan da 8 litre.Ama siz R56 dusunuyorsunuz yani turbo motor, bu degerlerden 1-1.5 litre cikarin
Cam tavan bence kesinlikle ihtiyac, siz kullanirken onun gazlarkenki dezavantajini hissetmezsiniz zaten, rollinge cikinca 2 boy az gitsin ama ferah ferah gezin derim ben, simdi havalar da isininca cok faydasini goruyorum. Son Düzenleyen TarikS; 16-05-2011 21:41. |
||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: R53 Mini Cooper S (sold) , R3 RX8
|
Tarık 15 litrelerden bahsetsede R53 verileri vermiş aslında basmassan 9 litrenin altında yakarsın.
Xenon - Sunroof mutlaka olmalı Mini de alırken sorun yaşamasanda sonradan sorun yaşayacağın kesin. Biraz daha işin içine girersen zaten John Cooper Works Body Kit Aksesuar olarak satılıyor ona para ayır derim ben. Ama sakın Borusanda yaptırma BORUsan olur biraz. Chip ile çok verimli sonuçlar elde edilebiliyor R56'larda. Bu arada kol dayama çok güzel bişi tavsiye ederim. __________________________________ www.MINIciyiz.biz
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#10 | |||
![]()
|
Dediğin gibi sunroof,xenon ve kol dayama kesin olucak inş
![]()
Kol dayama garanti olucak herhalde en kötü ihtimal sonradan taktırırım.
|
|||
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
R56 larda ses sistemi igrenc otesi bnm gp de sadece ob kapilarda kolon olmasina ragmen r 56 nin komple setinden 2 kat iyi caliyordu
![]() Bnce en onemlisi hrman cardon,chili paket kesin olsun ve icide karbon black sectimi tamamdir Bu arada harman cardon farki 1200 euroydu sanirim onuda altyazi geciyim
__________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Kangoo
|
MINI.tr ? MINI Cooper S |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#14 |
![]() |
herkes bı paket soylemıs alın en full unu herkesın gonlu olsun
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#15 |
![]() |
alp2 sen rahatsızmısın 2 cm daha basmıssın duyduguma göre...
harbiden senin sorunların var kanka daha başka bişi yazmıcam psikolojik tedavi görmen lazım küçükken yataktanmı düştün sen bu kdr yerde gidilirmi? ayrıca neresine 2 cm boşluk buldunda bastın sakatsın yemin edıorum
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#16 |
![]()
|
aLp2 kardeşim merak ettimde bende yere yaklaştırmıştımda acaba sen toplam'da kaç cm yere yakınlaştırdın ??
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
![]() Alp, arkadaşım (BY01) ellerindeki hazır arabayı söylüyo.. Yoksa 3 ay sıra veriyolar fakat beklemek istemediği için ellerinde 1 tane chili paket cam tavanlı ve bixenon'lu cooper S var.. Aslında soru bu donanımda bu renk bir arabayı almak mantıklı mı
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
![]() Gönül öyle isterde ellerindeki hazır araçlara baktığımız için füme renginden memnun musun hocam peki sen ? Minide beğendiğim renklerden biri çünkü ..
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 03:43 ::::

Eger cook sakin kullanirsan sadece sehiricinde (50kmh civari hizlari gecmedigin sartlar) 10 litre gibi, uzun yolda 120 sabit 7 yakar, minimum 5.5 litre. Kasmadan ama gazlamadan da 8 litre.