|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Mini CooperS(r53 perting)-Polo Gti Revo
|
Merhaba beyler c180 1.6 motor araç için neler yapabiliriz yani sadece güzel bi ses hafif bir güç artışına bile razıyız çok kurcalamadan sagını solunu
biz güzel bir kutu içi filtre - kat iptali düşündük varmı sizin fikriniz veya uyguladıgınız Şimdiden çok sagolsun herkes__________________________________ Dönüp Bakma Arkana Ve Sakın Unutma Krallar Önden Gider.... Yüce F.U |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Araç turbo yazılımda yapılabilir ozaman.
__________________________________ Dönüp Bakma Arkana Ve Sakın Unutma Krallar Önden Gider.... Yüce F.U |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
yokmu beyler ya hiç yardım etmek isteyen :/
__________________________________ Dönüp Bakma Arkana Ve Sakın Unutma Krallar Önden Gider.... Yüce F.U |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Güzel bir yazılımla, bir filtreyle zevkli hale gelebilir bence.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
valla hiç yazılım yapan görmedim ama umarım olur kat iptali ve kutu içi filtre yapıcaz bakalım
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
inşallah istediğiniz gibi olur, konuyu görenler yazacaktır zaten daha fazlasını.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Hala güncel
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
turbomu yapıcağın? araçtaki kompressorü çıkarıcaksın yani? Buyur merakla izliyor olucağız.
![]() Aracınız için güzzel bir yazılım yapılabilinir. kompressor kasnağının daha ufağı varsa yoksa da yapılıp takılabilinir. Güzel bir hava emiş tertibatı yapılabilinir. Son Düzenleyen bilalMW; 30-05-2011 00:16. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: n/a
|
moturuna dokunma bence görselliğe önem versen daha iyi olur
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
henüz yazılım yapılamadı bu ecuye diye biliyorum kleeman falan box üretiyor çünkü yazılım hiçbi listede karşıma çıkmadı... kompressor kısa kasnak tatminkar sonuçlar veriyor. eninde sonunda chip meselesi de çözülecektir
__________________________________ R-Turbo C20LET GT3076R F28 FWD |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: A3
|
C180'de 1,8 olanlar Kompressor(SC), 1,6 blueefficiency olanlar ise Turbo diye biliyorum ben.
Filtre vs yerine yazılım ya da box gibi uygulamalar daha yerinde olacaktır diye düşünüyorum. Örnek olması açısından sadece bir ilan; Mercedes C180 Kompressor 156 hp Hünerkamşaft Performans Tuning K - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da İlan sahibini tanımam bu arada... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Hünerkamşaft C180 için performans tipi egzantrikmi üretiyor?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
156 hp 1.6 olanlarda sc, destroked 1.8'dir kendileri..
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: M 3
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
E16ML kodlu motor supersarjlı ve çok noktadan enjeksiyonlu 2008 yılında C sınıfında kullanılmaya başlandı.
DE18LA kodlu motor turboşarj ve direk enjeksiyonlu 2009 tarihinden itibaren C sınıfında yer bulmuş.Bu tarih yanlış olabilir. Her iki motorda M271 ailesinin bir ferdidir. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Öncelikle saolun ama bizim açıkçası amacımız güzel bir ses ve ufaktan güç alma 156 hp araç bizde buna kutu filtre + kat iptali ( mümkünmü veya dogrumudur bilmiyorum ) ve varsada yazılım yapıp işlemimizi bitirmek
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Bmw 325i 12v E30 140 hp:..Kendi eksantrik millerinin cadde tipi hafif modifikasyonu +beyin sistemi + ustanizin mekanik ayarlari ile:
140 hp ten...175 hp`e..+35 hp..rolanti duzgun... 1100 d/dak. iyide 325 ler zaten 170 hp bu adam neyin kafasıyla yazmış bu değerleri +5 hp için kimse uğraşmaz o egzantrikle Peugeot 106 GTI : Kendi orjinal eksantrik milinin modifikasyonu + eksantrik millerine uygun bir performans yazilim + ustanizin mekanik ayarlari v.b...tekerden 148 hp ve 148 hp ve uzeri sonuclar icin de sorunuz.....Kendi piston ve yaylariyla..! bi egzantrikle 106 da bukadar değer veriyorsa millet neden haldır haldır pt52 takıyor adamın verdiği değerler bana pek inandırıcı gelmedi ki gerçekten bu değerleri yakalamış yada yaklaşmış olsaydı şu piyasada mutlaka bilirdik bu ürünleri sadece işi kurnazlıkla yürütmeye çalışıyorlar gibi geliyor bana |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 03:45 ::::

biz güzel bir kutu içi filtre - kat iptali düşündük varmı sizin fikriniz veya uyguladıgınız