|
|
#1 | |||
![]() |
VTI B16a2'nin şanzımanı '91 integraya uyar mı ?
deneyen yapan var mıdır
__________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: jazz
|
normal koşullarda uymaz ama g.antepdeki (yanılmıyorsam) crx de b16motor d16 şanzuman olmalı..sökülmedi ise halaa izmirde yapıldı.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
atakmusti abimiz 10 numara yapıyor
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: T-vTEG
|
uyar
...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
abi ben uyar diye biliyorum ama integra debriyajı telli vti'ınki hidrolik.
en basitinden üst merkez alt merkez hidrolik kabı hortumlar filan alınacak kısacası 2 vti şanzımanı parasına 1 vti şanzımanı takılıyor. vti şanzımanı telliye çevrilebilirse o zaman süper olur işte :d __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: jazz
|
akıllı işi deil o yaaw
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Bu kulak kitini
AVB2 yada Bu kulakları DASTK-HY almanız gerekir ama almadan da yapabilirsiniz fakat bu sefr debriyaj da biraz problem cıkabilyor ayırma gibi sorunlarla karşılaşıyorsunuz Benim tavsiyem bu kulak kitini alıp yapmanız burda yapılan kulaklarda acı tam tutturalamıyor o yuzden sorun ile karşılaşılıyor daha sonra iş kolay zaten Vtec debriyaj pedalı alt merkez falan almanız gerekiyor işte onlar standart parçalar __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
durumu inceledim tesekkurler.
kulaklar çıkma olarak ucuza bulunur içi boşalmış filan içini ben doldururum onun maliyeti çok düşük de, ama genel olarak gördüğüm kadarıyla maliyeti fazla olabilir. peki integrada sadece 5. vites oranını kısaltabiliyormuyuz ? __________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
abi sen atmomu yapıyosun turbomu
![]() şayet atmo yapıyosan 4te 220 antalyada çok iş yapar.roller 200-220 max bitiyor ![]() turbo yapıyosanda gerek yok derim
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
turbo'da gerek oluyor bence. tabi 500 beygir yapsan gerek olmaz da
250-300 HP'de 5. vites bence uzun. __________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
hydro trans kulaklar lazım
hydro merkez lazım kulaklar neyse de, merkez işi zor ve maliyetli. ben son dişli değiştirmeni tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: turbotegvtec.........
|
eğer vtec kapak yapmıyorsan turboda hiç değiştirme bence şanzımanı...mükemmel iş yapıyor....5 te 235 gibi kesici yapıyor çokda zorlanmıyor...t3/t4 turboyla 0.6 barda kullanmıştım çok keyifliydi....ama vtec kapakta malesef şanzıman ciddi sorun...uzun olmasının yanı sıra yüksek devir dönmeyede müsade etmiyor malesef
...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: LEON 2.0 TFSİ
|
sanırım aracınız q1 şanzımana sahip. bence hiç gerek yok vti şanzımanı takmaya. turboda bu oran çok güzel çok mükemmel hiç bozmaya değmez. şahsen integranın şanzımanını çok beğeniyorum..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: İNTEGRA LS VTEC
|
paşaoğlu ile görüş istersen vti dişli oranlarında komple dişli olarak varmış bizim kovan içine biz o şekilde yapacaktık görüşmende fayda var
__________________________________ 34 NSL 87 PUG 106
34 BD 1164 VTİ HB RED 16 BD 144 BMW 740 İLA 34 FS 4446 VTİ HB RED 34 FS 4446 İNTEGRA WHİTE |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: yok
|
birebir uyar...
kulak takımı alacaksın, Marş Motoru alacaksın integranın yuvasına uymuyor bazıları bazıları ise uyuyor 2 tip marş motoru var... Hidroliğe çevirmenizede gerek yok merkezi şu halat sisteminden alacaksınız hasportdan... ![]() bide iç lale farklı çıkabilir onu değişeceksin... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#17 |
![]()
|
timu kankacım ayırmama gibi problemler oluyormuş bu halatlı sistemde iyice bi araştırmak lazım
![]() ben kısayı sökmedim, turbo vtec integrada ayardan sonra bakalım nasıl olacak
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: yok
|
|
|