|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Compact
|
arkadaşlar 2 senedir yatan bir 106 gti aldım araç normal alarak bakımsızdı geçen bakımlarını yaptırdım yağ - yağ filtresi buji hava filtresi benzin filtresi ve triger seti araç bakımdan önce gaza bastıgım an kendini inanılmaz bi şekilde ileri atıp anında devirleniyordu ancak bakımdan sonra bu yok acık filtre vardı söktürdüm o bu kadar etki etmez sanırım birde debriyajın kavraması biraz daha aşağı alındı acaba o mu yapıyor hiç bir fikrim yok ve birde rölantideyken cok ufak bi oynama var basıan gelen varsa bilgilendirirse sevinirim
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
açık hava filtresi ile orjinal filtre cidden fark ediyor ama çokda etmez gibi.
belki sente ayarını yapamamışlardır triger değişirken. eğer ciddi fark varsa ve sente ayarından kaynaklanıyorsa motor vs kırabilirsin baktırmanda fayda var. edit: rolanti oynuyor demişin sente ayarının rolantiyi bozma gibi durumuda var bilgine.. __________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() Son Düzenleyen CRUEL; 18-05-2011 15:09. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
arkadaşında dediği gibi sentesini kontrol ettirmelisin.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
trigerini nasıl değiştirdiler dikkat ettinmi boyamı sürdü yoksa kilitmi kullandı eğer boya sürdüyse azda olsa sendenin kaçma ihtimali var kilit kullandıysa mümkünatı yok sente kaçmaz
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
yapanlar işin ehli triger takılırken bi yere gittim göremedim ne desem yalan olur ondan
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 207 Rc
|
sentenı tekrar kontrol et ihmale gelmez
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
aracının timingi yada sentesi hatalı
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
bugun gittim sente olsa araban sapıtırdı su anda öyle bi durum yok dedi filtreyi söktük eski haline geldi yani filtredenmiş ama kafama takılan bi sorun daha var aracın üzerinden kısa buji çıktı orjden daha kısa bizde orjlerini taktık uzun olanı acaba bunun bir eksisi olabilirmi
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: satılık ae101,satılık vtec2
|
yağ yakıyorsa bujııyı yağlıyordur teklıyordur o yuzden kısa takmışlardır geç yağlasın dıyerek veya rast gele takmışta olabılırler
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Corsa C
|
araba yatıyor demıssın uzun zamandır belkıde benzın pompan veya baska bır sensorun de arıza cıkarmıs olabılır sonucta uzun zaman kullanılmamıs trıgere e baglamamak lazım sorunu
__________________________________ 35 FC 995 35 HY 110 35 EMR 99 35 LF 106 35 VA 663 35 EK 756 |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|