|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: passat b5
|
iyi günler arkadaşlar bu uzun zamandır içinden çıkamadığım bı konu binlerce topik var bu konu hakkında ama ortada kesin bişey yok , dökümana göre yorum yok rivayet var
atiker 990 lavato 1290 zavolli 1250/1300 brc 1500 1.sorumherkesin ortak kararı şu ' kit önemli değil takan usta ve montaj önemli' peki öyleyse niye brc zavollide atiker değil ? ? ? niye daha fazla para bayılıyoruz madem işcilik önemliyse 2.sorum aracımızı atmosferik çıtırdan güçlendırıcez %20 kadar bir güç artışı hedefimiz araç 2.0 125 ps ford sierra . (çok yakında alıyorum)komple egoz headersa falan girdik alt devirler öldü diyelim(amaç üst devir performansını artırmak hatta katalıtık te gitti 60 lık düz boru çektik araç zaten max 7000 dd hadı cevırsın 6500. çap büyütmek ve bukadar para dökmek mantıklımı? 3.sorum okadar paraya kıydık üstünede bıde chip yaptık.alt devirleri kurtardık. lpg li aracımızı fakıre dusmesın diye hatta yuksek hızlarda gaz kesme yapmasın diye ona göre remap yaptık(benzıne gore değil) yeterlı olurmu? yoksa lpg enjektör memeleri büyütülmelimi??? 4.sorum bide afr egt yi araca gömdük işimizi sağlama almak için sürekli takıp ediyoruz hatta wideband var ufak oynamalar yapıyoruz. afr yi lpg ye göre nasıl kalibre ederiz ? Son Düzenleyen rebel; 30-05-2011 17:05. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 2001 civic vtec
|
kesınlıkle tek takacagın lpg prıns olsunn.gerısı okadar basarılı degıl bu konuda pısman olmazsın arkadas
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Mevcut
|
Prins,Brc .
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
Prins fiyatlri nedir ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Volvo S40
|
2.0 Mondeo
1.8 S40 Bu iki aracada Zavoli takıldı sıkıntısız dertsiz tasasız kullanılmakta çok memnunuz
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: --
|
aynı araçta 4-5 yıl brc ve sonrasında atiker kullanan birisi olarak cidden aralarında çok fark var.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
arakadaşlar prins i araştırdım brc ile aynı enjektörleri kullanıyolar ama prins 2250 tl. turbo olsaydı özel kitleri var düşünürdüm fakat 2250 veremem. max limit brc olabılır.
ayrıca zavolliyi şuan b5 1.8 125 ps passatta kullanıyoruz 2 yıldır araç bızde taktıralı 3 4 yıl olmustur daha en ufak bı sorun yaşamadık redline 6800 ve deviri redline zorlanmadan alıyo.fakat tüpün ayarındanmı bilmiyorum yada eskımesındenmıdır 2 yıl once 4.vites te 195 çıktım araç lpg de ! şimdi ise 180 185 gibi arabayı bişey tutuyomus gibi oluyo gaz kesıyo 4. 5. vites farketmıyo . lpg fılıtresındenmı yoksa yuksek devırlerde enjektor yakıt yetıstremdıgındenmı bu da ayrı bi sorum diğer sorularımada yardımcı olurmusunuz arkadaşlar Son Düzenleyen rebel; 31-05-2011 12:16. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: 2001 civic vtec
|
prınsde gaz ayarı aynı dr.ecu nun yanında oturup ayar yapması gıbı ..ustamda yanımda oturuyor pc baglıyor prınsın beynıne ıstedıgın gıbı ayarlıyor ıstersen bıraz yaksın ama hızlı ve serı kalksın gıtsın ıstersen ekonomık modda az yaksın sana kalmıs bısıy
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
hocam öyle diyon bende ısterımde fiyatı çok uçuk değil mi ya :S ? 3 yılda kendını anca amorti edicek . aslında ayar konusu aklıma takılmıyo değil prınslerın ayrı bi map kullandığını ve çeşitli bircok ayar yapılabıldıgını soluyolar am ıste fıyat 2250 dıye bılıyorm belkı fazlasıda vardır
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
arkadaşlar yokmu bilgisi olan ??? 270 kişi bakmış ama 5 6 arkadaş cevap yazmış
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
![]() Ben bir ürün alırken şikayetvar.com sitesine bakarım, az şikayetli getirenleri tercih etmeye çalışırım...... __________________________________ Okumadan imzalamam..... |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: K-B-F series Honda motor co.
|
biz e320 de 90 bin km dir BRC kullanıyoruz çok memnunuz.. hasanpaşada bi yerde takılmıştı.. sızdırmazlıktanda tek seferde geçmişti.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 2.0R, Corsa cdtı
|
başlıkta gazı vermişsin
![]() brc kullanıyorum bikaç kişiye de aracı oldum memnunum bi sıkıntı yok |
|
|
|
|
|
#15 | ||
![]()
|
amaç dikkat çekmek zaten ama hala istediğim cevapları alabilmiş değilim. lpg konusunu atlasak ve diğer teknik konulara girsek arkadaşlar |
||
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
landı renzo hakkında bi bılgınız varmı acaba bicok kısı onuda onerıyor |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: yok
|
landirenzo son iki araçtır kullandığım bir marka çok memmunuz.. bugünlerde aklımda eski günlerde olduğu gibi FCS a atiker taktırmak var.. ondan da memmun kalmıştık.. ancak landirenzoyu fiyatta anlaşırsam öncelikli onu takarım..
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
bıde zavollinin fiyat yok çok ılgınç 1250/1300 tahmını yazdım yanı bılmıyorum diğer tüm hepsnın taksıtlı nakıt vs vs en ınce ayrıntıya kadar bulurken zavollinin yok |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: fd6 civic
|
landi renzo'ya da ince ayar yapılabiliyor ve gayet kaliteli
|