|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: megane 1.6 16v
|
Renault R 19 1.8 1990 Model 7.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk malum arkadaşlar techturkey e sorulmadan araba alınmıyor araç hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum zamanında draglara girmiş bugün gidip kullandım hala sağlam gideri var yorumlar ii yönde olursa yarın akıcaz aracı saygılar
__________________________________ Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Modifiyeli Europa > RENAULT > Modifiye Oto > Turkmod.com bide burda buldum aracı fakat burdaki görürnen motoru ile şuan üstündeki motor farklı
__________________________________ Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
önden kazası var %99 ihtimalle çünkü phase 1 lerin önü farklı, şu şekilde.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Araç bence yeterince yorgun duruyor.Ben olsam bir an bile düşünmezdim almayı
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
türkmodda araç üzerinde farklı motor var şuanki motoru farklı bu neyin nesidir araç izmirde önceden draglara falan girmiş izmirde
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: NoN
|
son sahibi ve dert sahibi olunur bu aracla beraber hiç girmeyin derim bu araca
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bu araç hakkındaki bilgiyi en iyi Hızlı_Fransız nicli arkadaş verir pm at istersen o bütün seceresini biliyor bu aracın ve hakkında pek iyi şeyler sölemiyordu evlatlık olur başına
Son Düzenleyen M power; 31-05-2011 08:28. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
Teknik Veriler Diğer Bilgiler
0-100Km Hızlanma Süresi: 4 sn Turkmod Araç No: 33795 Maksimum Hız: 290 KM/S İkamet: İzmir Beygir Gücü: 98 BG Eklenme Tarihi: 21.12.2008 Araç Ağırlığı: 1050 KG Araç Modeli: europa 1.6 v. Araç Üretim Yılı: 1990 boyle bır bılgı yazmıslar ama alakası nedır cozemedım |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ben arabayı bılıyorum kırk baharın otunu yedı o araba kaan uzak dur
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: dci
|
bence kasasının tek kapı olmasından başka bir esprisi kalmamış , ben olsam para harcamam
o paraya golf1 alır german style yaparım
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
teşekkürler bilgiler için zaten motoru falan farklı bi motor var şuan üstünde vazgeçtik almakdan
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|