|
|
#1 | |||
![]() |
dün almış olduğum 2004 model 2.0 vvti auto avensisimde pc ye bağladığımızda şöyle bir hata verdi
P0016 Krank pozisyon Eksantrik Pozisyon Korelasyon Bank 1 Sensör A. tecrübe ve bilgi sahibi arkadaşlardan çözüme yönelik yardımlarını bekliyorum. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Sanki triger değişimi geçmişte sente atlamış dicem ama, pekte anlamam elektronik arabalardan..
__________________________________ kafeRS |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ihtimal yüksek ama sente atlaması çok zor makine zincirli.... çalışmada herhangi bir sorun yok gibi....
Son Düzenleyen pureal; 31-05-2011 08:50. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
cai+headers+yazılım+kısa nasıl olur ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: new corolla
|
otomatik ise hiç tavsiye etmem.başın çok ağırır. __________________________________ BAŞTAŞ PERFORMANCE |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
sılındır pozısyon sensoru honda crxlerde cıkıyor ama toyotada ılk defa duydum
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
buldum;
- Dirty Oil - Variable Valve Timing (VVT) sensor circuit is open or shorted - Variable Valve Timing (VVT) sensor poor electrical connection - Faulty Variable Valve Timing (VVT) sensor - Damaged ECM sebepleri olarak gösteriliyor, vvti sensörünü kontrol ettirin. sebep olarak ; The Engine Control Module (ECM) set code P0016 when no receives no signal from the Variable Valve Timing (VVT) sensor. demiş , yani sensörden sinyal alınamaması. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Erselim hayırlı olsun. Sen test et bakalım banada özelden yaz duygularını hep merak ederim nasıl bişey avensis
Bu aradada o sensör okumama işi 530 da başımızda ve sıkıcı bir durum Allah kolaylık versin...
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: volvos 60
|
Hocam bahse konu sensörlerinizin verileri ecu tarafından okunamadığından bu hatayı alıyorsunuz. Kısacası iki adet sensör değişimi gerekiyor...
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: bugün var yarın yok
|
sadece lamba mı yaktı yoksa öylesine bağlattırdığınız damı çıktı.araçta arıza olarak bişey varmı.. sensörleri kontrol ettirin.arızayı silin .marş bas bakalım tekrar yakıcak mı |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
walla sıkıcı bir durum ama ne yapalım arabanın geri kalanı çok iyi olduğu için çok dert etmiyorum herhangi bir sıkıntıda yok sadece lamba yaktı özelden derin duygularımı ileticem
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
vvt sensörü birinci öncelik aracın çalışmasında herhangi bir sorun yok gayet güzel ve nizami çalışıyor hata kodlarını sildik 15-20 km sonra tekrar yakıyor
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
sorun şu an için vuruntu sensöründe görünüyor
Son Düzenleyen pureal; 31-05-2011 23:05. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
http://www.toyota-4runner.org/attach...trol-valve.gif genel chek up tan geçti araç ama bi yerden benzin aldım ondan sonra bu hatayı verdi
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |