|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: gti
|
1.5 ex karburatorlu lpgli aracımda eski tip lpg mevcut. lpg gaz ayarına gittiğimde aracın hava girişine bant çekip orayı ufaltıyorlar araba ufacık bi yerden azıcık hava alıyor ama lpg de daha iyi gidiyor fakat benzine geçirdigimde dogal olarak hava alamadıgından yurumuyor bantı çıkarıp yuruyorum. ben her gaz benzin geçisinde bant mı çekmem lazım niye hava alışını küçültüyorlar bunun baska bir yolu yok mu
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: passat b5
|
karburatorlu sıstemde lpg fazla havayı sevmez oyuzden kapıyolar.benzıne gecıncede boğuluyo haliyle. ya lpg de yada benzınde yuruceksınız . ben başka yolu varmı bılmıyorum bılenler mutaka soler
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
bence hava girişinin oraya bir valf koy içeriden butonla benzindeyken acarsın lpgde kısarsın
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
aslında bu olay lpg ustasının üşengeçliğindenmi yoksa işi bilmediğindenmi kaynaklanıyor bilmiyorum lpg ye güzel bir ayar + avans ayarı çekse hiç girişe bant çekmek zorunda kalmıcaklar
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
lpg'de iyi gidiyo
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: passat b5
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: gti
|
egzoz cut out sistemi gibi bişey olacak o zmn. baya büyük çaplı bişey yapmak lazım
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |