|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: vti
|
Arkadaslar filtre icin acil yardima ihtiyacim var,araci yeni aldim. Uzerinde siradan kisa bi boru ve simota filtre var , fan direk filtreye hedeflenmis durumda,perfomans olu vaziyette, internetten ve cevreden biraz arastirdim ama herkes baska telde,oyuzden lutfen uzman destek *cold air intake yapmaya gerek varmi, varsa en verimlisi hangisi? Nihayetinde hepsine iyi para istiyolar almisken hakkinida alalim. Masrafa girmeden * soguk hava icin kolay cozum var diyosaniz uygulamasini nasil yapmaliki en iyi akimi yakaliyalim. megan 4 - 1 head. 60 lik boru ve volan mevcut
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
sizede merhabaa
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: vti
|
Haklisin
, ben iki gundur neler ihmal ediyorum bi bilsen anlardin acelemi, su isi bi coziyim ondan sonra bolca muhabbet ederiz insallah gorusuruz belkide, Herkese selamlar. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: HONDA CRX DEL SOL
|
egerki iyi sonuç almak istiyorsan aem vs al biraz pahalı ama yok ucuz yollu olsun dersen bitane cai al bide aem filitre başlığı al üzerine ısı yalıtımı yap tak kullan
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 03:51 ::::

, ben iki gundur neler ihmal ediyorum bi bilsen anlardin acelemi, su isi bi coziyim ondan sonra bolca muhabbet ederiz insallah gorusuruz belkide,