|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: VW Golf Tsi
|
Arkadaslar dun aksam gezerken arac devir kesti ve 3000 devirden yukari cikmadi baya bi surdu sonradan saga cektim araci ve stop ettim biraz bekledikten sonra yine calistirdim ve normale dondu arac 1.4 tsi (193)hp 2008 model golf acaba neden kaynaklandi yardimlariniz icin tesekkurler
Aracta: yazilim+dawp pipe+cutaut+hksblowoff var arac 2000 km once yuklendi ve suan 42000km de __________________________________ MSDYT Modifiye Suc Degil Yasam Tarzı ![]() By..CoCo desıgn.../// |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Bide arac butun gun yurude ve sorun cikarmadi
__________________________________ MSDYT Modifiye Suc Degil Yasam Tarzı ![]() By..CoCo desıgn.../// |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: honda vtec 2
|
yaptıgın bısyden dolayı beyın kendını korumaya almıs olabılır
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: yok
|
turbo basınc hortumlarını kontrol ettinizmi hava kaçagı varmı ?
__________________________________ " Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır." |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Kontrol ettik her sey normal
__________________________________ MSDYT Modifiye Suc Degil Yasam Tarzı ![]() By..CoCo desıgn.../// |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
c4'te banada olmuştu bu olay.. Gazlarken bi anda araba gitmemeye başladı.. 3000'devire geliyor daha fazla gitmiyordu...
İnip baktım turbo hortumu yerinden çıkmıştı.. ![]() bu arada..yeni kasa vw'lerde araç boştayken gaza basınca belli bi deviri geçmiyor..Onunla alakalı bi sıkıntı olabilir mi ? |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
Yok kanka gazlarkende degil normal seyirde oldu ben de sasirdimya __________________________________ MSDYT Modifiye Suc Degil Yasam Tarzı ![]() By..CoCo desıgn.../// |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Araç safe mode'a geçmiş. Sebebini ancak OBD'den DTC taramasıyla bulursunuz.
Valla anlamıyorum ben sizi. Ben arabama LPG taktırınca bile ilk iş gidip bir OBD diagnostik cihazı alıyorum ki olur da bir sıkıntı çıkarsa anında görelim, ters giden duruma erken müdahale edelim diye. Siz milyarlarca para harcayıp 50 bin tl lik modelli arabayı yüklüyorsunuz. Sonra 200-300tl'lik OBD diagnostik cihazı almıyorsunuz. Bir cihazınız olsa sürekli takip eder, sorunu anında teşhis eder, çözüm bulurdunuz. __________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|