|
|
#1 | |||
![]() |
Vtec2 aracımda soför ve yolcu koltuğunda rahatsız edici sallanma var kronik olan koltuk burçlarından dolayı birçok civic te de bu mevcut sanırım.Servis haketmeyen rakamlar istiyor koltuk başına burç+montaj (80+80 TL) 160 TL bu sorunu yaşayan arkadaşlar mutlaka vardır.Basit bir yolu veya daha düşük miktarlara çözmüş yada fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
güncel....
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ben koltugu sökmeye fırsat bulsam o iş kısa yoldan çözülcek ama
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
bu dediğin olay koltuk alt tarafından oynama yapıyor o mudur? sanki tek tarafın vidası takılmamıs 3 taraftan tutuyor gibi?
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ciğerli tdi
|
aynısı bendede var ayrıca bir arkadasımda daha var
alıştık cok memnunuz
__________________________________ sıkıntı yok, o da bizim aracımız ![]() öteki mi? o da bizim diğeride bizim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
herkeste var sadece sende değil
acaba bu koltuk burclarından yapsam kaç kişi alır
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
abi dediğim gibimidir sallantı yaw
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
koltuk resmen öne arkaya yatıyor minik bişey değil yanı
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
hehehe koltugu sok rayın ıcınde yuvarlak bı top var onu degstır gecıcektır
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
abi öne arka ya yatma olayı sırt kısmındanmı yoksa alt taraftanmı ben ona uyanamadım nereden bu sıkıntı
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Seko alt kısımdan raydan yada taban bağlantısından kaynaklanıyor. Şimdiye kadarki bütün civiclerimde bu sorun vardı. Arada sıkılınca kendi ayağınla sallıyorsun, uzun yolda iyi oluyor
__________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
teşekkür ederim
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
bır sefer sokup sıktım 1 hafta sonra yine sallanmaya başladı kızakla koltuğu bağlayan 4 tane cıvatanın ustune geçen burçtan yapıyor
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Kontra somun kullan yada yaylı rondela bir daha gevşemez..
__________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |