Kayıt ol

Eski 30-06-2011, 00:45   #1

0M42 - ait Avatar

Otomobil: Kadett

Racing karburatörleri hakkında bilgi istiyorum.

Merhabalar.

Yamaha yzf r6 karbüratör - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da

Linkteki racing karburatörleri omotmobil motorlarında kullanılmak için uygunmudur ? Çalışma prensipleri bildiğimiz karburatörler ile aynımıdır ? Yakın bir zamanda swap projem olacak inşallah motoru aldık 2.0 lt taunus motoru.Fantezi bir şeyler yapmayı düşünüyorum mesela racing karburatörlü bir proje böyle bir çalışması projesi olan varmı aramızda ? Uygun manifoldları bağlantıları bulduk yaptık&yaptırdık farzedelim bir sorun yaşarmıyız mesela linkteki karburatör 600 cc lik bir makinayı besliyor ancak ortalama 15.000 devir çeviriyor 2000 cc lik maksimum 7000 çeviren bir makinada sağlıklı randıman verirmi ? Yada ne gibi değişiklikler gerektirir ?

Aslında bu tip projelerde yurt dışı forumlarında bolca örnek var ancak yabancı dilim yok o forumlardan yardım alamıyorum belki aramızda böyle bir projesi olmuş olan vardır ?

Ne yapmak istediğimi anladığınızı sanıyorum.O0lurmu olmazmı olursa yaşayabileceğim problemler hakkında dikkat etmem gereken şeyler hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yada hiç böyle bir şeye girişmesek fantezi aramasak dahamı iyi ?

Teşekkür ederim.

‎5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ;

"Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun"
0M42 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 30-06-2011, 08:24   #2

Jehuty - ait Avatar

Otomobil: Crx / VtecII

Jehuty - ICQ üzerinden Mesaj gönder Jehuty - MSN üzerinden Mesaj gönder
Yurt dışında Honda forumlarında Yamaha Karbüratörü takanları gördüm ama bu karbüratörler mi emin değilim. Otomobil motoruna bu tarz racing motorsiklet karbüratör takanlar var yani yok değil..

PSN ID : fleature
Jehuty isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 05:20 ::::