|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Kadett
|
Merhabalar.
Yamaha yzf r6 karbüratör - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da Linkteki racing karburatörleri omotmobil motorlarında kullanılmak için uygunmudur ? Çalışma prensipleri bildiğimiz karburatörler ile aynımıdır ? Yakın bir zamanda swap projem olacak inşallah motoru aldık 2.0 lt taunus motoru.Fantezi bir şeyler yapmayı düşünüyorum mesela racing karburatörlü bir proje böyle bir çalışması projesi olan varmı aramızda ? Uygun manifoldları bağlantıları bulduk yaptık&yaptırdık farzedelim bir sorun yaşarmıyız mesela linkteki karburatör 600 cc lik bir makinayı besliyor ancak ortalama 15.000 devir çeviriyor 2000 cc lik maksimum 7000 çeviren bir makinada sağlıklı randıman verirmi ? Yada ne gibi değişiklikler gerektirir ? Aslında bu tip projelerde yurt dışı forumlarında bolca örnek var ancak yabancı dilim yok o forumlardan yardım alamıyorum belki aramızda böyle bir projesi olmuş olan vardır ? Ne yapmak istediğimi anladığınızı sanıyorum.O0lurmu olmazmı olursa yaşayabileceğim problemler hakkında dikkat etmem gereken şeyler hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Yada hiç böyle bir şeye girişmesek fantezi aramasak dahamı iyi ? Teşekkür ederim. __________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Yurt dışında Honda forumlarında Yamaha Karbüratörü takanları gördüm ama bu karbüratörler mi emin değilim. Otomobil motoruna bu tarz racing motorsiklet karbüratör takanlar var yani yok değil..
__________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |