|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda
|
Merhabalar 2006 model honda city model aracima spor hava filtresi vardi elimde YED marka olmasi lazim.
Komple hava filtresinin kutusunu cikarip boru taktiktan sonra filtreyi taksam. Kutunun ustunde sanirim sensor gibi birsey var o iptal oluyo otomatik olarak. bi zarari olur mu acaba. bu sekilde filtre oturmuyor yerine. Birde kutuyu cikardiktan sonra demir borular gordum veya plastik olanlarla uzatsam ne gibi faydalari yada zararlari olur. Tesekkur ederim. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Sensör iptal olursa belki arıza ışığı yakabilir.. Ama onun haricinde bi zararı olacağını sanmıyrum..
Boru olarakta pimaş kullan derim.. Ben 2003 corsa ve 99 palio'ya filtre takmıştım.. Pimaş boru iyidir
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 307 OV PACK SW cam tavanlı kartal gibi
|
sensörden sonra fıltreyı tak araya slilkon borular var onlardan kullana bılırsın yada boruya sensorun gecegı bı yer yapman lazım.
__________________________________ S'OZ FOCUS sold |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Var....VW
|
geçerken uğra ben takarım
__________________________________ Satılık / Takaslı ; Sıfır Digital Designs 515 [315 TL] Nikon Uyumlu SİGMA 28-70MM [125 TL] |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Honda
|
sensor disinda 1 tane daha demir boru giriyo parmak kalinligindna biraz daha kucuk sekilde. acaba o ne icin onuda takmadim oraya. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |