|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 836A3.000-Dohc
|
beyler benim tempranın egzosundan bazen su geliyor kimisi iyi motor yeni diyor kimiside iyi değil diyor iyi söyleyenlerin hepsi usta ama işte kötü söyleyenlerde can sıkıyor o sebepten ikilemde kaldım sizce neden yapar
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
su olduguna emınmısınız? yoksa su buharı duman şeklındemı gelıyor?
arac yakamadıgı benzınıde atıyor olabılır? __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
conta yanık olabilir
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
yanlış biliyor olabilirim ama egzozdan su atan aracın motoru sağlıklı derler. Teknik olarak bilgim yok.
__________________________________ History; 96 corolla 1.6gli 114hp+ 98 civic 1.6ies 120hp+ 00 civic 1.4is 90hp+ 07 focus 1.6tdci 109hp... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
işte korktuğumda bu ama arabada maşallah hiç bi olumsuzluk yok sadece su atıyor conta yanık olsa en azından belli olurdu gidişinden çekmez mekmez v.s. artı bende hararet göstergesi hiç ortayı geçmedi
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ben hayatımda eksozdan su geldıgını ılk defa duydum
eksoz manıfoldunda okadar sıcak var o su buhar olmadan nasıl gelıyor anlamıs degılım... __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: E36 332i GT3586R Turbo, E270 CDI, PUG 206
|
Zaten egsoz gazından gelmiyor egsozdan atılan buhar ve benzin tortusu egsoz hattında sıcak olarak kalıyor. Gece aracınızı bıraktığınızda dışarısı soğuk içerisi sıcak olunca buğulanma yapıyor. Kışın araç camlarının buğulanması misali egsozlar kışın çok yapar bunu yazın pek olmaz ama sürekli yapıyorsa ve aracın çekişi gidişinde bi sıkıntı yoksa dert etmeyin olabilir.yok ama gidişi sorunlu çok yakıyor..vs gibi durumlar varsa conta eritmiş olabilirsiniz.o zamanda hararet yapardı ama. İçime sindi derseniz binmeye devam edin yok derseniz ustanız görsün.. Geçmiş olsun.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
benim arabam sıcak soğuk farketmez, boşta gaza basınca arkası göl oluyor
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
su eksiltiyormu peki? saçma olabilir ama klima varsa suyunu egzos'tan atıyor olabilir.. Corsada kısa süreli beklemede klima suyunu yere akıtıyor..
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Benim eski aracımdada olduğunu söylüyorlardı ama hiç sıkıntı yaşamadım. Sen yinede contaya bir bak daha fazla masraf cıkmadan bi kontrol etmek iyidir.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
yok kardeşim öyle bi sıkıntımızda yok
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
genellikle yenı arabalarda oluyor bu su akıtma ama sağlıklı motorda olur genellikle sıkıntı değil..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: TDCİ
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
havadaki nem ve zengin karışımla yakılamayan benzinin motor soğukken egzoz yolundan çıkarken susturucuda yoğuşması. motorun atmosferden aldıkları içinde oksijen ve azot haricinde kalanları yakamıyor otomobillerin tükettiği benzinin 14 katı hava emdiğini düşünürsek karışımdan dolayı bu çıkan suyu açıklayabilir.
__________________________________ R-Turbo C20LET GT3076R F28 FWD |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: yok
|
aracın su eksiltmiyorsa sorun yok...
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
su atması normalde bende başka soru sorayim : golf 6 tsi ler neden yolda giderken sürekli aşırı su akıtıyor eksozdan
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Su eksiltme yok.. Yağ-Benzin hiç bir şey yok.. Sadece su atıyor..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |