|
|
#1 | |||
![]() |
Rotamız Bursa Nilüfer/Ertuğrulkent - Gemlik/Kumla 13. durak. Araç soğuk motor ile çalıştırılıyor ve 64 km'nin 32 km'si otoban kullanımı kalan kısımda sıkışık akşam trafiğinde Gemlik/Kumla yolu ve kumlanın içerisinde geçiyor.
2 kişi, standart yazılım, 195/50/15'ler. Çalan, Jessica 6 - White Horse. __________________________________ David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans! http://garaj.imgur.com |
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Maşallah olması gereken yerde
Clio RS ler için çok yakar yok geberir yok kırar vs vs... Bu arabanın motoru F4R arkadaş 400 bin KM ye yolu var kırılması sadece sürücü hatası ile olur.Allah göstermesin kimseye. Onun dışında ben 4.1 LT ortalama ile gitmişliğim var Zamanlan alıştıkça bence sende 4.5-4.2 lt leri görürsün |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
__________________________________ David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans! http://garaj.imgur.com |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ......
|
Aracın diğer specleri neler?
Filtre egzoz var galiba? Tamamen stock clio172'nin yakıt tüketimini deneyen varmı? Onu da bi görsek.Geçenlerde biri filtre egzozla orjinalden daha az yakıyor diyordu sanki yanlış hatırlamıyorsam.. __________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Clio 1.6 16V
|
ben rahat geçişli bir egzost sisteminin, ses duymak için normal kullanımına göre fazla basılmadıkca, orjinal sistemden fazla yakacağına inanmayanlardanım.. he sıkıştırma düşer biraz belki cok alt devirlerde kayıp olabiliyor fakat, yakıt konusunda aynı şartlarda kullanımda,benimde yaşadığım tecrübeme göre freeflow bir düzenek bir adım önde
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: clio RS
|
süperya ben daha o degerleri göremedim ama inş görürüz
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Araçta yanlızca SS son susturucu mevcut. Filtre olarak kutu içi ITG var. Son susturunun yakıta etkisi olacağına inanmıyorum, belki kutu içi filtre teorik olarak bir nebze düşürebilir. Onun da pratiğe bir etkisi olacağını sanmıyorum pek.
__________________________________ David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans! http://garaj.imgur.com |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 |
![]()
|
Kadran videolarıda bekliyoruz bu aralar Clio Rs ler gerçekten bomba etkisi yarattı
Bu yaz bizim yazımız
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 106gti
|
2.0 lt içerisinde en az yakan araçlardan birisi olarak biliyorum 5.1 ortalamaya şahitliğim var
__________________________________ GUL 50 - 98 RED VTR AC 1869 - 98 RED GTI TY 0906 - 01 RED VTS VV 9631 - 00 RED GTI |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Out Tramway: İn
|
MaşAllah, Güzel değerler...
__________________________________ ![]() ...::: Game For Life :::... Hayat Kızgın Boğa, Ben Kırmızı Pelerin... " İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim "
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
rs ekonomı konusunda sasırtan b motora sahıp aynı zamanda hafıflıgı de cok etkılı tabıkı,ısın ucunda bastın mı hıssıyat olarak ınsanı oh be dedırtten basmadın mı benzın ıbresıne baktırmayan b araba
|
|
|
|
|
|
#12 | ||
![]() |
![]() Teşekkürler. İşin sırrı dediğin gibi hafiflik, motor verimliliği ve uzun oranlı 5. vites dişlisi. __________________________________ David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans! http://garaj.imgur.com |
||
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Clio 1.6 16V
|
tatile giderken mersine doğru.. 5.1 gibi değerler genelde gördüğüm değerlerdi.. biraz dikkat ettiğimde gazlamaya, 4 küsürler geliyordu
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 2001 Clio RS
|
ben rs almadan koymayın şöle videoları arkadaşım. yükseltmeyin şu arabanın piyasasını
))
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Performanslı 2.0'lar içinde en az yakan araçlarda Clio RS. Ben bunu değilde en çok stok yazılımlı RS'in cruise modunda kaç AFR ile gittiğini merak ediyorum. Wideband takan varmı acaba ?
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
AFR ler ucuz değil ki alalım
350 TL den aşşağıya daha görmedim duymadım Veya ödünç veren yokki takalım
|