|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaslar malum yurtdisinda ve tr'de kulbrator kapaklarini her renge boyuyorlar, bende farkli bir renk olsun istiyorum, o yuzden oto boyacida boyatmak istiyorum, sizce bu kapaktaki sicakliga oto boyasi dayanir mi? Boyanirsa metalik mi, opak mi?
Sizin hic tecrubeniz oldu mu? Onereceginiz renk veya renk kodunuz var mi? Son Düzenleyen Time-R; 23-07-2011 09:02. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Samet zaten oto boyasiyla boyaniyor bende boyatmistim hatta imkanin varsa elektrostatik boyattir cok daha iyi olur
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
külbütör kapağında muhtemelen dayanırda eğer daynmazsa ısıya dayanıklı boyalarda var onları deneyebilirsin
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
Bu arada aracini gule gule kullan hayirli olsun kazasiz belasiz Kaliteli degil fakat bir tane kirmizi denedim 300 derece isiya dayanikli, acikcasi baya dandikmis renkte siyahlasma cok yapti, ondan oncede kaliteli bisi almistim fakat renk cesidi pek yoktu, o guzeldi ama tercihim oto boyasindan yana, onerecegin renk kodu yada renk var mi? Son Düzenleyen Time-R; 23-07-2011 08:58. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
ben boyadım , heralde en ağır testi de ben yapmışımdır (driftte) herhangi bir sıkıntı yok . boyayabilrsin hala ilk günki gibi 1 sene oldu
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Basarili cok guzel gorunuyor
Acaba ben ne renge boyasam metalik mi opak mi... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
ben kapaklara opak renkleri daha çok yakıştırıyorum. aracın griydi yanlış hatırlamıyorsam. açık mavi yeşil gibi renkler güzel durur kanısındayım. kırmızı düşünme bence çok yapıldı farklı olmak lazım.
hatta istersen kamikaze bayrağı gibi radikal bişey de yapılabilir. boyacıyı biraz uğraştırır ama çok güzel olur
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: yok
|
külbütör kapağını normal oto boyasıyla boyarsın ama yüzeyini iyi temizlemen lazım temizlemezsen altdan atıyor tekrar...
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
![]() Sagol timucin tesekkur ederim kanka kac numara zimpara gider tam temizlik icin? |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
![]() benım motor ust kapagını paşaoglu boyamıstı yaklasık 2 seneden fazla oldu sorunsuz sıkıntısız sekılde kullanıyorum pasaoglu servıce ıle gorusebılırsın __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Sametim bahustan 800 dereceye dayanıklı almıstım ben kırmızı hedaers muhafazayı boyadım 4 5 kat 1 gün kurumaya bıraktım ve taktım suan 3 ay filan oldu bir atma filan yok biraz catlamıs muhtemelen daha sonra atıcaktır orası o şekilde boyayabilirsin ama yinede uzun soluklu olmaz bak mertcanın kapagı mis gibi yapmıslar oldumu bir kere olucak zaten
|
|
|
|
|
|
#15 | ||
![]() |
Su renk kodlari hakkinda ne dusunuyorsunuz acaba? Y-65P s2000 sarisi BG-57P CRZ mavisi |
||
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
ısıya dayanıklı soba boyası üstüne grafiti değişik bir çalışma olur bence
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
Sanirim bu cok tesekkurler Mert |
|
|
|