|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: İndividual M
|
Arkadaşlar araç rolantide titreme yapıyor ama ibrede dalgalanma veya düşme olmuyor titredikten sonrada gaz verdigimde cok hafif bir gaz yememesi oluyor oksijen sensöründen veya rolanti sensöründen olabilirmi sorunu veya herhangi bir sebebi olabilir mi? ferro's ta sıfır motor yaptırdım alt üst hepsi değişti tek tek ama anlayamıyorum nedenini titremeyi de bugün yapmaya başladı yardımcı olursanız sevinirim.
Motor yapılmadan önce de böyle titriyordu motor yapıldıktan sonra 2.000km kadar kesti tekrar başladı ateşleme bobinleri bujiler de yeni değişti aklım almıyor suan ama aractan bir vibrasyon sesi geliyor motor kulaklarınında bu titremeyle bir ilgisi olabilir mi? arabanın içinde oturdugumda beni bile sallıyor komple kasa sallanıyor yani
__________________________________ 1997 İndividual M BMW
Son Düzenleyen r0xone/JDM; 28-07-2011 08:31. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
1. enjektörleri tek tek kontrol et
2. bujileri dışardan tek tek kontrol et ateşleme var mı diye 3. motor kulakları taş gibi degilse ondan degildir. hatta taş gibi de olsa o kadar sallamaması lazım. yani muhtemelen silindirlerin birinde veya birden fazlasında ateşleme ya da benzin yoktur. tabi en güzeli işin ehli bir bmw ustasına göstermek. hem de ankaradasın. mutlaka bulunur neden bulunmasın ki.. __________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK Son Düzenleyen alperx; 28-07-2011 08:55. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
buji ve ateşlemeleri kontrol ettim motor kulaklarından şüphem var ama enjektörden yapsa çekişte düşmez mi? gidiş çekiş iyi sadece titreme yaptığında çok çok ufak bir gaz yememesi oluyor. sıfır motor yaptırdım memnun değilim saplamalara diş kaptırmış 3 tanesi boştaydı hararet yapıyordu ankarada parasınıda versen işini iyi yapan usta cok cok az heleki şaşmazda yaptıktan sonra da mesuliyet almıyorlar sözüm ona garantili yapıyorlar o garantide dükkandan çıkana kadar
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
kesinlikle karnk veya egzantrik sensörü.
özellikl m50 de hat safhada kronik arza __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
onlarıda değiştirdim yeni :S eksantrik ve krank sensörü motor yapılırken aldım taktım sadece değişmeyen oksijen sensörü kaldı :S bi bakayım acaba motor yıkadıgımda oksitleme falanmı yaptı sensörler bu aklıma hiç gelmemişti :S
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bılmedıgımden soruyorum egr valfı varmı bu arabada ?
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
motor ısındığı zaman düzeliyo mu
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
bugün başladı motor hararet derecesi normaldi gene yapıyordu ama daha detaylı inceleyeceğim bugün iş çıkışında
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
egr valfi var ama m52 motor e39 kasasında e36 da egr valfinin oldugunu sanmıyorum.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: 1.8t gt35 ---e39 m5--audi s3 8L--octavia RS
|
__________________________________ 0-400 = 10.4sn. AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS = ![]() ![]() ![]() E39 ///M5 ![]() ![]() ![]() AUDİ S3 8L ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
sorunu buldum rolanti sensörü arızalı değiştirip tekrar deneyeceğim.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |