|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 207 GT
|
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Taunus ( Cosworth project)
|
ön arka basacaksanız basın, yoksa sadece arkayı basacaksanız yük koymuş gibi olur bagaja
Tabiki basın TR'deki tüm araçlar basık olmalı
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Şahsi fikrim önden de arkadan da alçalması gerekiyor..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
önlerde 5 cm lik yay var önleri daha fazla basmayı düşünmüyorum malum yollarımızın durumu belli :d arkası yksek duruo şimdi arkayı bi diş basarsam ön ve arka eşit olucak die düşündm
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: megane coupe k4m
|
arkası 3 cm daha basılsa eşitlenir gibi sanki
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Gözüme hiç 5 cm'lik alçalmış gibi gelmedi o yüzden alçalması gerek dedim.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Aracın lastik ölçüleri nedir??
__________________________________ David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans! http://garaj.imgur.com |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
aracın lastık olcusunu 55 yada 5o yapın ve o arka torsıyondan aracı ındırın arac cok yuksek önlere 5cm ne aldınız marka nedır 5cm bukadar ındırmez 3.5 olmasın bence gayette 3.5 bu
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Lastikler 185/60/14 ve öndeki yaylar 5cm değil. önlere 5 lik alınıp arkası 1bakla düşürülebilir ama herzaman dediğim gibi aceleye gerenk yok
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
selamlar aracı yeni aldın sanırım tayfundan
çok beğendiğim bir araç kullanma fırsatım olmuştu ben niyetliydim almaya kısmet olmadı kazasız belasız kullanmanı dilerim aracın yayları 3,5 luk arka torsiyonlarıda orjinal yüksekliğinden 4 cm kadar bastığında tadında olacaktır önlerede eibach 5cm yayları şiddetle tavsiye ederim
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
lastik ebatlarınız 185 55 14 olmalı
__________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
yok yaw
konuyu açan arkadaş farkında lastiklerin büyük olduğunun. __________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() Son Düzenleyen CRUEL; 06-08-2011 09:48. |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
Son Düzenleyen alone; 06-08-2011 13:38. |
|
|