|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ^^I LOVE MY PUG^^peugeot EV 206 RC
|
cumartesi akşamı saat 23:30 ta polis amcalar durdurdu. Bir dünya laf söz abart egsoz vardiye ceza yazdilar..
Ceza maddesi 30/1B Ceza tutarı 140TL Trafik Cezaları Kanunununda Bu madde için " Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmak," ceza nedeni:abart egsoz var 7 gün izin verildi diye yazdı.. Şimdi benim cezayı ödemek dışında yapmam gerekn ekstra bir işlem varmıdır ? __________________________________ NOT STOCK 206 RC![]() 34EV4212 Powered by Ahm Performance PPR Motorsport Engineering For Performance Powered by PPRMotorsport...EV rc.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
eksozu söküp trafiğe gidip egsoz cezası düşümünü yaptırmanız lazım
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: '12 meggy coupe - 09 cooper S
|
fenni muayeneyede sevk edilmiş olabilirsin ???
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 307 OV PACK SW cam tavanlı kartal gibi
|
bana muayne şart gibi geliyor,inşallah yanlış anlamışımdır,
__________________________________ S'OZ FOCUS sold |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
tek tesellim inşallah muayne deildir..
varmı kesin bilgisi olan başına böle olay gelen _ __________________________________ NOT STOCK 206 RC![]() 34EV4212 Powered by Ahm Performance PPR Motorsport Engineering For Performance Powered by PPRMotorsport...EV rc.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
banada hem cam fılım ve egsoz dan ceza kesıyolardı ehlıyet bıraz sıkıntılı
puan 70 dı sadece cam fılımden kestı Allah razı olsun ![]() 3 gun musade verdı tanıdık es dost varsa her sekılde halledersın |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Egzozu sök orj. e dön Egzozcuya düşük meblali bir fatura kestirt Herhangi bir muameleciden 2 tane EK1 formu düzenlettirt egzoz söküldü standart diye Muayene istasyonu git tespite gir ( eskiden ücretsizdi şimdi harç alıyorlar sanırım) İlgili trafik tescil şubesine evraklarını teslim et ( Bazı şubeler evrağa rağmen aracı görmek istiyor) Bende gsi varken bunları yaşadım tecrübe ile sabit ve hiçbirindende kaytaramamıştım. Gecmis olsum bro __________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
Bana da Pazar gunu Istinye Park'in orada takintili bi motorize abi musallat oldu, diyaloglara hic girmeyeyim de ben boylesiyle hic karsilasmadim ne tatli dilden anlar ne konustugunu dinler vs.. En son cam filminden yazdi cezayi izin kagidini verdi 1 hafta izinle.. Halletmenin bir yolunu ariyoruz bakalim
![]() Ayni adam 500m ilerde isiklarda sarida gectim, yardirdi geldi arkadan kirmizida gectin falan diye, kesin solundan falan kalkmisti heralde o gun, bir sey de demedim plakana gondercem dedi, gectik
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Once bi yanina geldigimde farketti, arkama gecti, sonra onume gecti, gel saga dedi
![]() Ben de camlari acmamistim hic sallamadim, belki oradan da gicik olmustur. Ehliyet ruhsattan sonra ilk agzina gelen camlar orijinal mi, degil deyince de git orijinal siyah camli araba al oldu |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Çoğu polis gibi cahil işte. Orjinalinde ön camı siyah arabamı varmış.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Muayeneye sevk 30/1b
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
var
fıesta sport tdci ım war. fabrıka cıkısı on cam dahıl camları sıyah. sadece ıkı kapı camı beyaz o kadar
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
bilgiler için saolun arkadaslar seve seve muayne
__________________________________ NOT STOCK 206 RC![]() 34EV4212 Powered by Ahm Performance PPR Motorsport Engineering For Performance Powered by PPRMotorsport...EV rc.. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 206 RC & 1,4 İS
|
Allah kolaylık versin ibocum...arabayı satma sebebim bunlar benim valla ...hiç uğraşılmıyor ...
__________________________________ tunceR´isimli üyeden Alıntı şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi. |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
sanırım arka ve arka yan vamlar renkli dimi? biçok fiestada böyle gördum trafikte,yoksa mıllet ön camlara fılm mı cektırmıyor artık?
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |