|
|
#1 | |||
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]() |
orjinal bi araçta kat iptali söküldüğünde yakıt sarfiyatı artarmı azalırmı arkadaşlar??
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
arıza ışıgın yanmıyosa kat iptalınden dolayı artmaz
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: E200 & civic elegance
|
ben cumartesı gunu kat ıptalı yaptırdım yakıtı olcemedım en kısa zamanda olcup buraya yazarım
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() |
yusuf abi daha söktürmedim ama arıza ışığının yanıp yanmayacağını bile bilmiyorum ama arabayı sıkıyor belli orjınal kat var orta susturucu var son susturucu var en azından şimdilik kat ı iptal etsem rahatlar diye düşündüm ama yakıt artarmı aklıma takıldı
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: bemeve
|
kanka yakıt ister istemez artıyor ama bir o oranda gidişi değişiyor arabanın, bmwde öyle oldu en azından
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Astra+1.3 Doblo Mk2+1.9 turbosuz doblo Mk1+Lada Samara
|
aynı konudan sorayım bende. Istanbul'da nerede ? kaca yaptırabılırız ? Arac mk1 Doblo 1.9 dızel ( bu konıuda hıc bılgım yok )
Saygılar. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
yav neden yakıt artsın bree arkadaşlar arac rahatlayınca sen daha az gaza basacan neden yakıt artıyo, yakıt ne zaman artar sen kat ıptalı yaptın o2 sensöründen dolayı arac arıza verır o zaman artar yakıt , onuda bır sensör yanıltıcı takarsın ecu kat varmış gibi görür sorun sıkıntı olmaz , senelerdır benım araclarımda kat ıptal hiçte yakıt artmadı
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#9 | |
|
![]() |
Son Düzenleyen cliver; 09-08-2011 16:16. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
![]() |
tmm doğru söylüyosun peki sadece katı iptal etsem belli bi rahatlama olurmu ortayıda iptal ediyımmı yoksa ama bağırsında isteimiyorum fısır fısır gidiyo araç şu an maşallah
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
yaa ne düşünüyon iptal et gıtsın
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
yusuf hoca sendekı kat iptal aparatlarından kaldı mı hala? bu arada o2 senseoru senın actıgın deliğe göre okudugundan azda yaktırabilir cokta deliğe göre değişir
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
var var lazımmı ??
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
o zaman ikinci oksijen sensöründen dolayı yüksek gaz geçişi okununca yakıtla alakası olmayacak diyemı anlamalıyız ???
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
demek ıstedıgım anlaşılamamış eger kat iptal edilipte sensör kat olmadan geçen gazın mıktarını fazla okuyunca 1. o2 sensörüyle yaptıgı hesap yanlış olacak ve yakıt artacak mı demek ıstediniz bende orayı anlayamadım ?
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|