|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: HONDA FD6
|
Herkese selam.
Aracım son günlerde, lpg de seyir halideyken durmaya yakın, ışıklarde beklerken v.s. stop etmeye başladı. Aracım 70 binde, lpg takılalı 7 bin km oldu. BRC taktırdım. Gazı hep Sefaköy den Armoni AVM nin karşısından alırım, yakıt tüketiminden çok memnunum. Bu sıkıntı canımı sıkmaya basladı.Sorun ne olabilir?Ayarmı istiyor, subap ayarındanmıdır?Nedir, varmı daha önce benzer problem yaşayan? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
ayar gidik
__________________________________ utku selamoğlu |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Taunus ( Cosworth project)
|
En yakın sanayide lpg ayarı istiyor kendileri
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
|
sistemde de problem olabilir. durduk yere ayarı bozulmamışta olabilir. mesela beyin gidik ve yeni beyin istiyor olabilir misal
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
|
ayar iidir
fazlası akrabalıga kadar giderkısaca on the fly tune diye adlandırılır araba ayar tutmaz bu yüzden hep ayar yapan kişi arabada arabanın sahibi ile birlikte yolculuk eder. laptopun ısısı bi süre sonra arabayı bile isıtır
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ETN88
|
brc yetkili servistemi yapıldı montaj?
normalde ilk yapılan ayar düzgünse bir daha ayarla oynanmasına gerek kalmaz.. siz nerede taktırdıysanız oraya yeniden gidin çözsünler probleminizi. __________________________________ 92' Mazda 121 swap bp engine ETN88 Her renk her araç için rötuş boyası --10TL--
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#9 |
![]()
|
Tabi tabi. 2a mühendilik belgesi var adamların.Bu işi iyi yaptığına dair nam salmış servislerden biri.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Leon 1.6
|
benim bildiğim ayar denilen şey bi kere yapılır sorunsuz bir şekilde devam edilir ne o öyle habire ayarmı yapılırmış siz iyi bir usta bulun bence kendinize
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#12 |
![]()
|
ya yanlış ifade etmiş olmayayım.bu brc lerde ilk bin km den sonra ayara her araç istisnasız gidiyormuş zaten.bin km ayarından sonra bir daha ayara gerek kalmaması gerekiyor normal şartlarda.biraderin aracındada brc vardı 80 bin km kullandı, harici ayara gittiğini hatırlamıyorum.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: ETN88
|
ilk 1000km de mekanik kontrol yapılmak için çağırılıyor araçlar ayardan ziyade. su borularına felan bakılıyor.
mekanik iş sonuçta siz gidin sorunlarınızı anlatın çözümünü bulurlar.. __________________________________ 92' Mazda 121 swap bp engine ETN88 Her renk her araç için rötuş boyası --10TL--
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Ford Focus & Mercedes w123
|
Bizim araçtada vardı aynı sorun 50.000de tüp takmıştık ançak boğaz kirli olduğundan yaparmış çıkardık temizledik yakıttan bile farketti performanstanda araba rahatladı
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
ben boğazı araç 50 bindeyken temizletmiştim.hiç kir yoktu ama yinede temizletmiştim.şimdi araç 70 binde boğaz kirlenmiş olamaz ama bu söylediğini dikkate alıcam, teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
valla hiç montaj kusuru varmı yokmu diye kontrol etmedi.lak taktı fişi laptopa ayar yaptı.yakıt bu ayardan sonra çok düştü.servise gidicem bu h.sonu kesinlikle.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Audi A3
|
lpg takarken nazının geçeceği muhabbetin olduğu yer bu işte harbiden marka kadar kıymetli.ben laptopu bağlatıp peşpeşe 5 ayar yaptırdığımı biliyorum
1.6A3 8v normalde benzinle 10 lt yakan araba fakire düşmeden ışık yakmadan alt limitte misler gibi 21 krş yakıyo şimdi maşallah
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
nerede taktırdın eğer braya yazamıyosan pm atarmısın.
bende takıldıkdan bir hafta sonra gittim 1000km sonra deil 10binde bi gidicemi sanıyorm yada yanloısmı hatırlıyorm ben bi karısıklık oldu sanrm yaw
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
) o da buna göre ayar yaptı. Acaba stop etmesine bunun bir etkisi olabilir mi? |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |