|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 06 pug partnerr -05 honda civic ep2
|
iyi günler abiler bir kaç haftadır yüksek donanım güvenlik ve gösterişe sahip olmasına ragmen uygun fiyatlı audi a3 lere bakıyorum herşey güzel yalnız yakıt tüketimi ve performansı beni kuşkulandırıyor.. Sizlere sormak istediğim 1.sorum 1.6 motor 102 hp lik manuel A3 lpg ile çok hantal kalırmı 1.3 - 1.4 dizel araçlara bile yenilirmiyim ayrıca 102 hp lik tüm motorları 8 valf mi ? 2. sorum ise 1.6 fsı 115 hp motorlar sorunlu motorlarmıdır lpg montajı yapılıyormu ve fiyatı ortalama nedir yardımcı olursanız sevinirim..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
LPG - Benzin arasinda fark olmaz, eger guzel iscilikle uygulanip ayari ve bakimlari duzgun yapilirsa
1.6 102'lik Golf 6 kullandim, benim 1.6 90 HP dizel Polo'yla ayni gidiyor, orta devirleri dolu bir motor, acikcasi ben sevdim.. Evet 8 subapli motor.. FSi motorlara LPG degisik bir yontemle takiliyor ve cok pahali diye biliyorum 3-3.5 liralardaydi galiba ama hic emin degilim |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: 08'jetta :)
|
Manifold a gelen hava miktarıyla ilgili bir ölçüm yapıp lpgye uygunluğunu belirliyorlar.Aracın monifold değeri sabit çıkıyorsa lpg takabiliyorlar.Bu değer değişken olursa lpgyi tavsiye etmiyorlar. Aracım 2006 1.6 fsı Golf V ti brc servisi bu şekilde yönlendirmişti beni. __________________________________ .... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: 08'jetta :)
|
Düz 1.6lara bakarsanız sizin için daha iyi olur bence. __________________________________ .... |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
LPG yoktu o araçta ancak ailem ve çok yakınımdaki LPG'li araçlara bakarak LPG'nin performans kaybı yaşatmadığını söyleyebilirim.. Varsa da hissedilecek kadar değil ama teoride iyi ayarla artması gerekiyormuş zaten |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: '12 45th Camaro - '11 Golf B.M. - '74 Camaro CUK - '74 Camaro Project Shit Box
|
Eğer yakıt tüketimi ve performans kaygılarınız varsa kesinlikle almayın , hem çok yakar hemde yaktığının 10 da 1 kadarda gitmez. Hem Golf IV te hemde A3 8p de bu motoru kullandım. İkiside beni hayattan soğuttu araba kullanmaktan zevk alamaz hale getiriyor insanı ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.
__________________________________ Camaro is a small, vicious animal that eats Mustangs... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
1.6 1.4 bütün çin malı kore malı taksi ve türevlerine geçilirsin
gitmediğine ters orantılı olarakta benzin yakar
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Filtreli + Egsozlu 1.2 Albea A3 le aynı gidiyosa durup düşünmek lazım
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Volkswagen
|
Performans bekliyorsan üfleyen a3 al.
102 insanı katil eder. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
golf ve leon olarak aynıu motoru kullandım şu fiyatlarla 100 km ortalama 35 40 tl yakar ayrıca gitmezde fiat palio 1.6 16v cok rahat geçiyo 2 arkadas 50bn olmadan motor yaptı sıkmaya hiç gelmiyo
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
ilginizden dolayı teşekküredrim sanırım fiyatının uygun olmasının sebebi bu olsa gerek satınalmadan soğudum araçtan peki 1.4 tsı leon nasıldır ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Golf
|
Hem 1.6 102 lik hemde 1.6 fsi motorlu golf arac kullandım. 102 lik motor cok dayanıklı ve sorunsuzdur ancak cok yakar ve performans arıyorsanız kesinlikle yaklasılmaması gerekir. fsi motor performans ve yakıt olarak daha iyidir ama cok kısa sürede üretimi durdu. İlk calismada ve rolantide sesli calısır. Benim aracım 50binde satmıştım Arıza istatistiği hic iyi değildi garanti kapsamında bir cok defa servise girmistim motordan sanzımana kadar. Leonlardaki 1.4 tsi larda icooler yok diye biliyorum.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
A3 1.4 TSI bakın derim, yakıtı daha makul ve bence çok zevkli bir otomobil
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Audi A3
|
normal kullanımda 9.5 LT yakıyo benim arabam 8L kasa tabi
bahsi geçen hantallık bizde yok arada 8p nin en boşuyla bi 100 120 kg arası fark var senin yerinde olsam fsi alır sakin sakin binerdim o kasada
__________________________________ Biz Mercedes ve BMW yi yabancılar, Audi'yi kendimiz için üretiyoruz..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Opel Insignia Turbo/Opel Astra Cdti
|
Hic tavsiye etmem arkadasimin arabasini kullanmistim 3 gun katil etti beni s2000 den fazla yakiyordu
ve hic gitmiyordu. Stock astra H 1.3oto. Dizelle boylari sayamamistim en son Kalitesi tartisilmaz ama yakisi ve yavasligi deli edebilir
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Renault Megane Coupe 1.5 dci
|
tamam iyi gitmiyorda stock asta 1.3 otomatiğe geçilcek kadarda değil. ben 2 yıl aynı motoru golf IV te kullandım, yokuşlarda boğulmaz ancak cokta seri hızlanmaz. orta devirleri diğer benzinlilere göre güçlüdür. maksimum tork 3800 de üretiliyor zaten. stock astra 1.3 ün düzü bile 1.6 audi den daha yavaş kalır
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
98 1,6 102 hp lik otomatik A3 kullandım uzun zaman ve ben çok memnundum hem yakıtından hemde gidişinden.
Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. __________________________________ F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|