|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ---
|
merhaba
Tipo ( mpi )Aracıma bu gün Jsv nin Sanayi tipi Açık Hava filtresini taktık Bağlantısını Türk İşine Kaçtık 75 lik pvc boruyla orjinal hava filtre borusuna ekleme yaptık .Orjinal Hava Filtresi içine sıcak hava alamayacak şekilde monteledik.Aracla deneme sürüşüne çıktığımızda olağan üstü filtre sesi gelmeye başladı.Ama araç çekmemeye başladı.(Maf sensörü takılı ve arızası yok ) araç lpg'liSoru 1:acaba araç daha fazla hava aldığı için yakıt yetiştiremiyormu? soru 2:Çıtır modifiye ne yapabiliriz?(olağan üstü performans istemiyorm 2.0 al demezseniz teşekkür ederim )Yanlışım varsa affola ![]()
__________________________________ Yaşamak lazım genç kalmak için
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
bence aracın fazla hava az yakıt alıp fakire düşüyor buda gitmemesine neden oluyor tekrardan bi gaz ayarı yaptır sorun çözülür
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Ondan sonra bana diyorlar neden oldskool araçları seviyorsun
![]() Sorun aracının fakire kalması, LPG'ni montaj eden yere gidip yaptığın hava filtresini anlatıp yeni ayar yaptırırsan aracın daha iyi gidecektir
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ---
|
Yarın ki İlk İşim
teşekkürler
__________________________________ Yaşamak lazım genç kalmak için
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
mpi için egzantrik var elimizde.İstersen özelden ulaşabilrsin.Tipoda takılı şu an.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: [ ABARTH ]
|
sıralı sistemmi war eski sistemmi ? bence arabanın sağlıklı gitmesini sıkıntı çıkarmamasını istiosan orjınali tak ! yok ben ses alıyım araba fazla yaksın gitmesin diosan gazcına bi git bi baktır , modifiye yapcaksan sadece egzantrikle eksozla bi verim alamazssın heleki türk yapımı egzantriklerle asla
__________________________________ hızlı olmak korkmamakdır.... |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
size yazmamıştım yazıyı türkiyede kamını kaynatıp dereceli egz. die satan bir çok insan duydum gördüm de ondan dedim colombolar kaç derece
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
280 derece .bu arada chipte var egz. göre yazılmış. Mpi olan kaçırmasın çok kolay bulunan parçalar değil.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
pm attım .
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 05:32 ::::

Kaçtık 75 lik pvc boruyla orjinal hava filtre borusuna ekleme yaptık .Orjinal Hava Filtresi içine sıcak hava alamayacak şekilde monteledik.Aracla deneme sürüşüne çıktığımızda olağan üstü filtre sesi gelmeye başladı.Ama araç çekmemeye başladı.(Maf sensörü takılı ve arızası yok ) araç lpg'li
)