|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: honda
|
arkadaşlar aracıma 10/60 tam sentetik Mobil yağ koydum birde bor power motor yağ katkısı aldım. fakat katkıyı daha koymadım sizin fikrinizi alak istedim acaba bu katkıyı motora atsam yağın kimyasalına etki edermi çoğu yerde araştırdım bişiy olmayacağını yazıyo ben genede sizden gelecek yorumlara göre hareket edicem.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 2.0R, Corsa cdtı
|
eğer bi sıkıntı yoksa katkı falan koyma
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
motorun katkıya ihtiyacı varmı ? kaç binde aracınız yıpranma payı fazlaysa koyun ama sıkıntı yoksa motora faydalı olur anlamında bencede gerek yok
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
10w60 mobil gibi çok kaliteli bir yağ kullanırken kesinlikle hiç bir katkı kullanmaıyn,
motor silkmiş bor power mış xxxmiş __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
Mobil 10/60 koyduktan sonra katkıya falan hiiiç gerek yok. __________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
araç 200.000 de yağ yakma olayı vardı yağı koydum 500 km bile olmadı nerdeyse bitti yağ yakma olayı o yüzden sordum katkıyı. yorumlar koymamam yönünde
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: yok
|
sakın katkı matkı koyma aracına ... aldıgın yagın ıcınde ne katkı gerekıyorsa vardır
helekı tam sentetık yaglara mınerallı katkı koymaz ıntahardan baska bırsey degıldır ... sen onca para ver tam sentetık yag al sonrada ıcıne sacma sapan mıneralleri doldur ...
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
en kısa zamanda rekktefiye yaptırmalısın arkadasım
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
rektefiye olayına sonra girelim lütfen :-) maddiyat maddiyat :-)
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
bor hiçbir işe yaramıyor eski aracım yağ eksiltiyordu sibop lastiği cart curt dediler koydum eksiltmeye devam yani cacık bi ürün boşuna para tuzağı yakıtta değişmedi gidişide aynıdı araç 130.000 deydi uğraşıcak vaktim yoktu yaptırmak için zararına sattım aracı alan adama söyledim yağ eksiltiyor dedim alcaksan böyle al o şekilde satıldı
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
sen bulırsın ama rektefıye olmadan kurtulmaz motor
500 km de butun yag bıtıyor demısın az degıl benzın kadar yag yakıyorsun .. yaga verdıgın parayla motor yaparsın yokmu tanıdıgın yardımcı olsunlar sana .. burda olsan yardımcı olmaya calısırım sana cok bırsey tutmuaz ...bı takım segman sonra devam
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: sr20det s13,5//speedy_Honda CRX//205 GTİ/57 Chevrolet Bel_air/75 Ford Mercury Monarch..
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
aynen Kro bOy yağ yakma olayı tamamen bitti sayılır egzozdan beyaz duman atıyodu 5000 devirden sonra şimdi redline girince atıyo oda çok azaldı
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
yanlıs okumusum arkadas
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
neyse ben dıyecegımı dedım zaten katkıyıda koymusun bı atasozu var bundan sonra bısey demeye gerek yok gule gule kullan ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Motorun kondüsyonuna ve yapısına uygun, doğru viskoziteli yağı seçtikten sonra katkı lüzumsuz.
__________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
hacı sen hep yarım yarım okuyon galiba katkıyı koymadım fikir alışverişi yapıyorum koyayım mı ? yoksam koymayayım mı ? diyene çakozladın ? genede veridigin bilgiler için çoksaol
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: CITROEN C4
|
pisikolojik olarak rahatlatmak istiyorsan kafanı ve kendini koy bir dene bakalım
__________________________________ IMPOSSIBLE IS NOTHING
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
yağın kimyasalını bozmasın diyorum. şu anda ki durumdan memnunum çünkü katkıyı koyduktan sonra yağ özelliğini kaybederse sıkıntı olur benim için hem kullandığım yağında fiyatı biraz tuzlu
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 05:33 ::::

helekı tam sentetık yaglara mınerallı katkı koymaz ıntahardan baska bırsey degıldır ... sen onca para ver tam sentetık yag al sonrada ıcıne sacma sapan mıneralleri doldur ...
en kısa zamanda rekktefiye yaptırmalısın arkadasım 
) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar