|
|
#1 | |||
![]() |
1998 model polo teyp kodu yanliş girilmiş ve kod error yaziyor kod girecek yerde gelmiyor artik ne yapmamiz lazim
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Civic -D16Y4 -59ZD274
|
Teyp markası nedir?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
blaupunkt orjinal teypi
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Yok mu bilgisi olan
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Polo 9n3
|
kutup başlarını söküp bi daha takın belki resetlenir dicem ama denemişsinizdir
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
ya iyi bir elektronikçiye gidicen onlarda bunların kodlarını çözen programlar var yada servisin yolunu tutucan izmirde olsan yardımcı olurdum güzel bir abimiz var genelde orjinal araç teypleri tamir ediyor 2. sanayide yavuz abi
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
bikac forumda arattirdim ayni sorunu yaşayanlar var ama halletmişler sorunu ama cevap yazan olmamiş beklesek kendi kendine düzelmez mi bizim arabalarin teypleri öyle mesela kod istiyor kontak kapat ac düzeliyor yada beklemeye birak oluyor
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
orda başına gelenler vardır kesin, belki bişeyler çıkartırsın
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
Servis açar.
Hatalı kod olunca belli süre kendini kitliyor teyp muhtemelen.... Sonra şifre giriş ekranı gelir.... __________________________________ Okumadan imzalamam..... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Bende öyle ümit ediyorum ve bekleme modundayiz bilgisi olan varmi diye sorayim dedim
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 5.28
|
Açıldı mı? Birkaç saat teybe hiç ellemeden bekleyin,ekran geldiği zaman doğru şifreyi girin düzelir.Düzelmezse biraz elektronik bilgisi olan bir teyp müzik tesisat işi yapan biri halleder
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |