|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
ikinci aracımız renault laguna 1.6 16 k4 m motor
araba motoru soğukken çalışmada inanılmaz zorluyor marş dönüyor ama motor çalışmıyor marş motorunda aküde sorun yok arabanın değerleri normal bilgisayara bağlandığında arıza yok normaldede herhangi bir arıza ışığı yakmıyor krank sensöründe sorun yok rolanti sensöründede maf da sağlam kontrol edildi araçda yazılım var 1.5 sene kadar önce yaptırmıştım birde kat iptal komple 60lık egzost var araba çalıştıktan sonra çiğ benzin kokusu alıyor son dönemlerde olmaya başladı ve servisdekiler anlamadı ne olduğunu yazılımdan olduğunu düşünüyorum sizce başka sebep olabilirmi ??? __________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
acil yardım
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Emre bujileri değiştir. Kalem şeklindeki bobinlerdedir hata büyük ihtimal. İmkan varsa bir clio sport falan yakala denemelik tak. Bence ateşleme zayıf
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Bujileri degistirdim hava filtresini degistirdim serviste sifir takim bobin denedik onlarda saglam gaz kelebegini temizledim oringlerini degistirdim 97 benzin denedim sonuc degismedi :s anlayamadim gitti ya
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ......
|
Benzn pompasında olmasın sorun?
Katalizör olmayan çoğu araçta çiğ benzn kokusu ilk marşta olur zaten.. __________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
Ek bilgi: Oktan yükseldikçe aracın ilk çalışması zorlaşır. __________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
97 denemek icin durum degisecekmi diye aldim ama fark etmedi hic cig benzin kokusu kat iptal kokusundan daha fazla abarti geliyor iceri benzin pompasida saglam normal sekilde calisiyor
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Enjektörlere baktırdın mı? Malum marş anında aşırı zengin hazırlıyor karışımı. Enjektörlerde sıkıntı varsa yakıt az geliyor olabilir
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Kafayi yedirdi abi ya enjektorlerde test edildi hepsi daha bi tek yazilim kaldi kontrol yapilmayan
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
sorun halen devam etmekte çözüm bulamıyorum
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |