|
|
#1 | |||
![]() |
golf alip toplamak istiyorum 1 tane buldum ama motoru bitik yazmiş ama başka bi aciklamasi yok motorla ilgili mesaj attim ama cevap gelmedi halen.
Motor yapsak maliyeti ne olur orjinal güç nedir bu motorlarda Biraz daha güç istesek nasil bi yol izleyip toplamak lazim motoru |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Bende vardı komple topladım 1983 Gtd dı orjınal olarak
Pompa ve enjektorler : 500 Tl (emek pompa) Marley piston sekman : 250 Tl Ana yatak kol yatak: 75 Tl Ust kapak sıfır alıncaksa otomatık sıbob ayarlı : 500 Tl Sıboplar 75 Tl Turbo: 250 tl Radyoter: 120 tl Gomlekler gotze 22 Tl tanesı İşçilik : 300 Tl ust kapak Conta orjınal :45 TL Conta takımı:40 tl Keceler:30 tl yag,yag ıltresi,hava:60 Tl Isıtma bujılerı bosch:30 Tl tane gibi gibi daha wardıda 2 sene oldu unuttum parcalar aynı fıyatlarda halen turbo alamnı tafsıye ederım ben pıston buyutup turboyu buyutmustum 210 km surata rahatlıkla cıkabılıyordum frenlerı vs guclendırmıstım duz boru ıle cok gzl sesı wardı normal gunuzmuzun arabaları gıbı yakar cunku motorın kalktı euro daha ınce oldugu ıcın daha fazla yaktırıyor. Vw mk1 hakkında her sekıled yardımcı olabılırım parca bılgı konusunda..2.000 tlyı fılan buluyor rektıvıye ıvır zıvırla __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: Taunus ( Cosworth project)
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
adaşımın yazdığı listedeki parçalar da kaliteli alınırsa bu fiyat. daha ucuzları da bulunabiliyor piyasada
mesela bi sibopların tanesini 5 liradan almıştık hoş kullanmadık ama olsun ![]() tavsiye edilen kapak alınırsa aracın motor sesi yarı yarıya azalıyor. yoksa eski tip kapakta traktör sesi var ![]() ben de farkettim. eskiden normal mazot ile 20 liraya 160 170 km gidiyordu şimdi aynı paraya 130 140 arası gidiyor. fiyat atışı ve ince eurodizel yüzünden yakıtları normale döndü. ama binilir mi dersen bence kesinlikle binilir. kullanım zevki yeter __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: sr20det s13,5//speedy_Honda CRX//205 GTİ/57 Chevrolet Bel_air/75 Ford Mercury Monarch..
|
![]() ![]() 140 km düşmüş hali off off babamda var dizel turbosuz yalnız ya depoyu dolduruyor artık 1 ay mı 45 gün mü değişiyor kullanıma göre![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: berlingo
|
20 lira mazotla 140 km yapıyor mu cidden
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Valla herkez öyle diyor bende grande punto var yazilim falan yaptik ama artik onu araci alip toplayana kullanacam ondan sonra golf spec
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
kaçak mazot varken ben uzun yolda 200km yapıyordum ayarsız enjektörlerle. mk1 golf kullanımı çok keyifli ve bence yaşına göre süper yol tutuyordu
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Bizde 1000 tl civarina sifirladik motoru
__________________________________ Project01Garage www.fourtuning.com |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: yok
|
T4 motoru bulunabilirse güzel olur aslında veya 1.9TDI.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: GOLF MK2 "FADIL"
|
2000liraya motoru sıfırdan yapıyorsun
daha ucuza olmaz ki kesinlikle tavsiye ederim, ama temiizine bakın yolda bırakmaz ama yaşını belli eder |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Evet cok fazla çürük carik vs uğraştirmayacak bişey olmasi gerek motor ve yürüyen aksam kesinlikle cok iyi olmasi gerekiyor
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |