|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaslar bu kavun style strech olayı nedır tam olarak bılen varmıdır sırf bu olay yuzunden bekletıyorum jantlarımı 16 bbs rs onler 8 arkalar 9 offset ne yapabılırız bu jantlara.. yanı nasıl bı lastık kullanmam lazım arastırdım ama tam bılgı edınemedım :S
![]() ![]() YARDIMLARINI BEKLIYORUM... |
|||
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: akbil
|
Tabanı ve yanagı dar tutarsan 'kavun' olur yanaklar bu kadar basit
![]() 195-40-16 195-45-16 ideal 205 camurlukların kaldırırsa takabılırsın ama goruntu bozulabılır . |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 | ||
![]() |
eywallah abılerım tesekkur ederım bı denıcem sansımı bakalım nasıl olucak |
||
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: akbil
|
arka ön farketmez 4x 195/45/16 veya 195/40/16 işini görür.
Şayet ıyı bır lastıkcıde taktırman gerekli.Lastık tam oturmassa hava inme sıkıntısı,lastiği yeme sıkıntısı,bianda içindeki havanın boşalması gibi sorunlar yaşarsın.. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 | |
![]() |
ahhh be ustat tam ustune deyındın gel gelelım jantlarım yurt dısında ayın 22sınde aracın yanına gıdıcem osaman lastıklerı alıcam ama ıste gel gelelım ole ustayı bulgarıstanda gıtte bul bu konuda ısım gercekten zor.. yanı aslında ogrenmek ıstedıgım yanı ne dememız gerekıyo adama yanı nasıl bı uyarıda bulunucaz kı adam ona gore yapsın lastıklerı...
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Bizim şahinde vardi önlerde 215 45 16 - arkalarda 205 40 16 kullaniyoruz yanladik mi sabaha lastik inmiş oluyordu
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ' DS 6477
|
ben önlerde 195 40 16, arkalarda 195 45 16 kullanıyorum. akşama resım ekleım unutmazsam
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
ustat vallahı cok ıyı olur beklerım yanı gercekten en azından gormus olurum nasıl duruyo vs.. ama bu ınme olayı sısırme olayı falan hakkında bıras bılgı ıstıyorum ınsaalah yardımcı olaacak bırılerı cıkar
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |