|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: YJ GTI
|
Beyler lastik alıcam ama kararsızım. İlk önce sunu sorıyım orjinal ebat 185/55/14 diye biliyorum yanlışsa düzeltin lütfen.
Aklımda 2 marka var biri negzen diğeri toyo negzen 20-30 lira daha ucuz gibi geldi. En önemlisi yola tutunması sarmasın yürüsün araba ![]() Sonra ses yapmasın yumuşak olsun flan... Ne tavsiye edersiniz birde ucuz satan biyer biliyormusunuz eskişehirde fiyatlar uçuyor. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
20-30 bakma toyo al ebatı değiştirmene gerek yok en ideal ölçü bu zaten.
internetten alabilirsin uygun oluyor, kargo ücreti ödemezsin yanlız siparişi vermeden ara ellerinde varmı yokmu teyid et üretim yılını sor, hayırlısı olsun. __________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 106gti
|
bridgestone potenza g3 öneririm kullandık gayet memnundum üretim durumunu tam bilmiyorum ama tavsiye ederim
__________________________________ GUL 50 - 98 RED VTR AC 1869 - 98 RED GTI TY 0906 - 01 RED VTS VV 9631 - 00 RED GTI |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
ben toyo kullanıyorum fena degil bridgestone potenza g3 cok guzel bi lastik arkadasta vardı tutunması felan cok iyi
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bridgestone bayadır bayilerin ellerinde yok maalesef, bulursan direk al.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bende lastik alırken çok aramıştım ama toyo'dan başka lastik yok o ebatta
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 106 GTİ
|
Aynı ebatLarda Kumho ve MıcheLın de de war Ama mıchelın cok Para
kumho fena değiL tanesini 95 Liradan aldım Bu arada bana 45 yanak Lazım hıcbıryerde yok oLanda Fiyatta coşmuş BuLan goren warsa YazabıLırmı ?? |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
ben michelin aldım Energy saver, fena değil,
__________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
şeçme şansı olmadığından toyo |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
Ben de Kumho kullanıyorum, fena değil.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Compact
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 106 GTİ
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Ben 106 gtı da Kumho ecstra kullanıyorum çok memnunum.tavsiye ederim deseni çok iyi yol tutuşu mükemmel
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 207 GT
|
bencede toyo al
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
Toyodan çok memnunum Michelin'den sonra iyi geldi.. 440'a aldım takımını.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 306 GTİ
|
Şu eskişehiri kötüleme merağı nedir anlamış değilim, Eskişehirde fiyatlar uçuyomuş arkadaş 100 tl fiyat verdik kumho lastiğe çelik sibop takıyoruz nitröjen basıyoruz yaranamıyoruz , ille dışardan alcaksın kargo parası verceksin sökme takma balans parası verceksin sibop değiştirceksin bakalım kaça gelicek çok merak ediyorum.
Not: İsmaile Özel fiyat vermiştim geliş faturasıda 90 tl istersen gösterebilirim yaptığımız servisin ücreti bile değil verdiğimiz fiyat yinede yaranamıyoruz hayırlısı olsun. ESDOĞAN OTOMOTİV GOODYEAR-DUNLOP-FULDA-SAVA-DEBİCA-KUMHO-NEXEN-GT RADİAL-SONAR LASTİKLERİ YETKİLİ SATICISI. |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
kumhoyu kullanan arkadaşlar bu yorumlarınızı gördükçe şaşırıyorum vallahi 120km geçmeden iyide sonrası yok maalesef
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: 306 GTİ
|
|
|
|